Keskiviikko 22.03.2023
Nimipäivät: Vihtori
Hämeenlinna
Lumikuuroja
1°C
Tuuli: 4 m/s S
 

Hakanen ja Monto jatkavat HPK:ssa

HPK on solminut jatkosopimukset Santtu Hakasen ja Joona Monton kanssa. Lisäksi HPK pitää kiinni omista nuorista lupaavista pelaajistaan pitkillä sopimuksilla.

Santtu Hakanen jatkaa HPK:ssa 1+1-vuotisella sopimuksella, jossa optiovuosi on seuran optiolla.

Hakanen pelasi ensimmäiset liigaottelunsa päättyneellä kaudella ja kantoi HPK:n RedBull -läpimurtokypärää. Hyökkääjän tehot olivat 5+7 31 ottelussa.

Joona Monto jatkaa HPK:ssa kolmannen kauden putkeen. Kaikki HPK:n viime kauden ottelut pelannut hyökkääjä teki 10 tehopistettä kauden 57 ottelussa.

Monton sopimus on yksivuotinen ja se sisältää tryout-jakson syyskuun
loppuun.

HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola odottaa molemmilta askelta eteenpäin alkavalla kaudella.

– Santun tavoite viime kaudella oli ottaa Forssassa iso ruutu sentterinä, mutta koimme, että hän pystyi auttamaan meitä laitahyökkääjänä liigassa. Kehittyminen jatkuu ja nyt seuraava askel pitää ottaa kokonaisvaltaisessa ja tasaisessa pelaamisessa. Joonan vahvuus on sitten taas alivoimapelaamisessa ja hän osoittikin sen eritoten päättyneen kauden loppupuolella. Hänen pitää ottaa vielä fysiikkapuolella askel eteenpäin mahdollistaakseen isomman roolin joukkueessa.

Nuorten maajoukkueissa pelanneet 17-vuotiaat Veeti Ahola ja Juho Lukkari jatkavat HPK-paidassa kevääseen 2024 asti.

Myös oman 2005 syntyneiden ikäluokkansa maajoukkuerinkiin kuuluvat Kalle Juvonen ja Niklas Talvikunnas pelaavat HPK:ssa aina vuoteen 2025 asti.

Lisäksi Talvikunnaksen sopimuksessa on HPK:n optio kaudesta 2025-2026.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.