Maanantai 27.03.2023
Nimipäivät: Sauli, Saul
Hämeenlinna
Lumikuuroja
-4°C
Tuuli: 8 m/s ENE
 

Edustusjoukkueen taustayhdistys HJS Akatemian puheenjohtajaksi Olli Lehtimäki

HJS Akatemia ry:n vuosikokous on valinnut seuran hallitukseksi seuraavalle vuodelle: Olli Lehtimäki (puheenjohtaja), Marko Paasu, Juho Juusela, Janne Korpela, Jarkko Ollikainen ja Tomi Uusitorppa.

Seuran puheenjohtajana 2020 toiminut Arto Viljanen oli vahvasti tukemassa uuden hallituksen kokoonpanoa ja jatkuvuutta seuran kehittämisessä:

– Seura on niin pelillisesti, taloudellisesti, kuin toiminnallisestikin paremmassa kunnossa kuin ikinä historiansa aikana. Viimeisen vuoden aikana olemme tehneet merkittäviä toimia tulevaisuuden vahvistamiseksi muun muassa laajentamalla toimintoja niin ottelutapahtumien yhteydessä, kuin myös työhyvinvointipalvelujen, sekä sauna- ja kokoustilojen vuokraamisen suuntaan. Tärkeimpänä vielä se, että joukkue saavutti erinomaisen urheilullisen tuloksen miesten Kakkosessa, joten kokonaisuuteen ei voi olla kuin tyytyväinen, toteaa väistyvä puheenjohtaja Viljanen.

– Itse olen ollut vetämässä paikallista jalkapalloa yli 30 vuoden ajan eri rooleissa ja nyt koen, että on hyvä hetki jonkinasteiselle sukupolvenvaihdokselle myös hallituksen ja sen puheenjohtajuuden osalta. Olli on ollut yhdessä mukana hämeenlinnalaisen jalkapallon matkalla omista juniorivuosistaan asti ja peliuran jälkeen lukuisissa erilaisissa taustarooleissa. Olen erittäin luottavainen hänen ja koko valitun hallitukseen kykyyn jatkaa seuran kehittämistä ja entisestään vahvistaa jalkapallon asemaa Hämeenlinnassa.

HJS Akatemia ry:n uusi puheenjohtaja Olli Lehtimäki tarttuu hyvässä iskussa olevan seuran ruoriin luottavaisin mielin:

– HJS:n miesten edustusjalkapallo on kulkenut vielä melko lyhyen, mutta menestyksekkään matkan erittäin hyvälle kilpailulliselle tasolle. Itse olen ollut matkalla eri tavoin mukana lähes perustamishetkestä alkaen ja Arton ja muun seuraväen kanssa käymieni keskustelujen jälkeen olin valmis tarttumaan uuteen haasteeseen paikallisen jalkapallon parissa.

– Lähtötilanne kokonaisuutena on erittäin hyvä niin urheilullisesti kuin toiminnallisestikin. Seuraa on kehitetty maltillisesti koko sen historian ajan ja sama tie varmasti jatkuu myös tulevaisuudessa. Yhteistyö junioriseuran kanssa on tiivistä, ja sitä tullaan varmasti yhdessä kehittämään jatkossakin.

– Miesten kuten myös vanhimpien juniorijoukkueiden menestys muun muassa A-junioreiden SM-sarjassa osoittaa, että pelaajapolku on saatu kokonaiseksi ja jalostaminen entisestä paremmaksi on hyvässä vauhdissa. Koko HJS-perheen laaja ja saumaton yhteistyö on yksi avainasia myös tulevaisuudessa ja siinä varmasti uudenkin hallituksen painopiste tulee pitkälti olemaan. Yhdessä ja Yhteistyössä – siinä on suunta, jota haluan omalta osaltani olla vahvasti ajamassa, Lehtimäki sanoo.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.