Tiistai 23.07.2024
Nimipäivät: Olga, Oili

Tuuli:
 

Amanda Virkkunen osa rytmisen menestysjoukkuetta

Amanda Virkkunen oli osa Suomen nuorta maajoukkuetta joka saavutti lajissaan vuosituhannen toistaiseksi parhaan sijoituksen.

Suomen maajoukkue on sijoittunut rytmisen voimistelun MM-kisojen 2-ottelussa sijalle 11. yhteensä 29 joukkueen kisassa. Kilpailu käytiin Italiassa lauantaina.

Sijoitus on Suomelle 2000-luvun paras . Joukkueeseen kuului myös Hämeenlinnan Voimisteluseuraa edustava Amanda Virkkunen.

? Jännitti, mutta oli helppo keskittyä suoritukseen. Matolla oli tosi mukava olla, ja oli ihanaa esiintyä tuolle yleisölle. Me ollaan tosi onnellisia, että meillä meni näin hyvin ekoissa MM-kisoissa, tyytyväinen joukkue välitti terveisensä Italiasta kapteeni Emma Rantalan johdolla, kertoo voimistelu.fi.

Joukkueessa voimistelivat lisäksi Siiri Joronen (Voimistelu- ja Urheiluseura Elise), Milja Närevaara (Voimistelu- ja Urheiluseura Elise), Ada Oikari (Voimistelu- ja Urheiluseura Elise) sekä Juulia Vainio (Voimistelu- ja Urheiluseura Elise) valmentajinaan Laura Ahonen, Klara Kodra ja Anna Airaksinen.

Joukkueen tavoite on yltää maailman kärkikymmenikköön.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.