Keskiviikko 08.02.2023
Nimipäivät: Laina
Hämeenlinna
Pilvistä
1°C
Tuuli: 3 m/s SSW
 

Ahveniston maauimala avautuu kesäkuun alussa, liikuntapaikkojen käyttörajoituksia höllennetään

Kaurialan kentän yleisurheilualueet, urheilupuiston luonnonnurmet, tekonurmi, pesäpallokenttä ja Iittalan urheilukenttä avautuvat käyttöön toukokuun 11. päivänä.

Kenttien avautuminen on osa Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy:n päätöstä purkaa koronavirusepidemiaan liittyviä rajoituksia sen jälkeen, kun valtioneuvosto oli linjannut, että harrastustilat ja -paikat, uimahallit sekä muut urheilutilat voidaan avata viimeistään 1.6.2020.

Kymmenen henkilön kokoontumisrajoitus on Hämeenlinnan liikuntapaikoilla kuitenkin voimassa 31.5.2020 saakka. Toiminnan ja valvonnan vastuu on vuoron varanneella toimijalla.

Ulkokenttien vuorot käynnistyvät normaalisti varauskalenterin tilanteen mukaisesti. Vuorojen peruuttaminen ilman normaalia kahden viikon määräaikaa on mahdollista 31.5.2020 asti. Kenttien yhteydessä olevat pukuhuoneet eivät ole käytettävissä 31.5.2020 asti.

Liikuntahallit, koulujen liikuntasalit ja kaikki muut Hämeenlinnan Liikuntahallien sisäliikuntatilat avautuvat 1.6.2020. Toukokuun loput harjoitusvuorot perutaan automaattisesti.

Kipinäniemen alue ja Matin sauna avautuvat käyttöön 1.6.2020.

Hämeenlinnan ja Lammin uimahallit pysyvät suljettuina. Kesätauon jälkeiset avautumisajankohdat päätetään myöhemmin. Hallit avautuvat joko normaalisti elo?syyskuussa tai aikaistettuna.

Lammin kuntosali avautuu 1.6.2020. Jo myytyihin uimahallien sarjalipputuotteisiin lisätään automaattisesti voimassaoloaikaa. Kuntosalin käyttöoikeuden pidentäminen tapahtuu automaattisesti.

Ahveniston maauimalaan pääsee vähän alle kuukauden päästä.

Ahveniston maauimala avautuu 1.6.2020. Hämeenlinnan Liikuntahallien hallinnoimat kuntosalit Hauholla, Kalvolassa (Iittala-halli ja voimailusali), Lammilla, Loimua Areenalla, Rengossa ja Voutilakeskuksessa avautuvat 1.6.2020. Kuntosalien käyttöoikeuden pidentäminen tapahtuu automaattisesti.

Kaikki Hämeenlinnan jäähallit pysyvät suljettuina. Suunnitelman mukaan jäiden teko aloitetaan
heinäkuun lopussa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.