Lauantai 20.04.2024
Nimipäivät: Lauha, Nella

Tuuli:
 

Tulokset yhteishausta on julkistettu

Yhteishaun tulokset on julkistettu 11.6. Koulutuskuntayhtymä Tavastian oppilaitoksista yhteishaussa mukana olivat Ammattiopisto Tavastia sekä Hämeenlinnan lyseon, Kaurialan, Lammin ja Parolan lukiot. Sekä lukiokoulutuksen että ammatillisen koulutuksen aloituspaikat täyttyivät hyvin.

Kuntayhtymän lukioista Hämeenlinnan lyseon lukion ja Parolan lukion keskiarvorajat nousivat viime vuosia korkeammiksi. Hämeenlinnan lyseon alaraja oli 7,58, Parolan 7,5, Kaurialan 7,83 ja Lammin lukion 7,0.

Ilman opiskelupaikkaa jääneet voivat hakea jatkuvassa haussa ammattiopiston opintoihin. Varasijat ovat voimassa 14. elokuuta saakka. Perusopetuksen jälkeisen valmistavan koulutuksen hakuaika jatkuu 21.7.2020 asti. Ammattiopisto Tavastiassa tehdään varasijavalintaa opiskelupaikkansa peruuttaneiden tilalle koko kesän ajan. Ammattiopistossa on myös mahdollista opiskella kaksoistutkinto eli suorittaa ammattitutkinnon ohella yo-tutkinto.

? Pyrimme löytämään ratkaisun kaikille hakijoille. Jos hakija on jäänyt kokonaan ilman paikkaa, kannattaa olla yhteydessä Ohjauspisteeseen, niin kartoitamme kaikki tarjolla olevat vaihtoehdot, sanoo opiskelijapalvelupäällikkö Päivi Kortesniemi.

Ohjauspisteeseen voi olla yhteydessä sähköpostilla, puhelimitse, chatilla tai sopia erikseen tapaaminen.

Opiskelupaikka pitää varmistaa 25.6.2020 mennessä oppilaitosten ohjeiden mukaisesti.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.