Maanantai 15.07.2024
Nimipäivät: Rauni, Rauna

Tuuli:
 

Witsiälän kesässä perinteistä ja rouheampaa menoa

Hauholainen yrittäjä Asko Ylöstalo on tarttunut Witsiälän perinteikkään tanssilavan ruoriin. Kesän tapahtumat on saatu lyötyä lukkoon ja nyt on aika viimeistellä Hauhonselän rannalla sijaitseva lava ja sen ympäristö kuntoon kesän rientoja varten. Kesälauantaisin Witsiälässä soi perinteinen tanssimusiikki ja perjantaisin meno on rouheampaa.

Asko Ylöstalo lupaa jatkaa lavan toimintaa aiemmin pyörittäneen Leena Sivénin rakentamalla linjalla Witsiälän perinteitä kunnioittaen, mutta luvassa on mausteeksi sopiva annos kylähulluutta.

? Tehdään sellaisia hullun hauskoja juttuja, että erotutaan joukosta. Meillä voi joutua tai päästä vaikka jalkapuuhun ja myös Witsiälän kuuluisa putka otetaan käyttöön. Nostalgiaillassa kaikki vanhemmalla kuin 1960-luvun traktorilla tulevat pääsevät ilmaiseksi sisään, Ylöstalo lupaa.

Kesän lavakausi pyörähtää käyntiin 30. toukokuuta Norolan poikien tahdissa. Lauantait syyskuun alkuun saakka on varattu lavatansseille. Yksi kesän vetonaula on tangon mestari, legendaarinen Eino Grön.

? Hän ei enää juuri tee lavakeikkoja, mutta Witsiälän perinteet houkuttivat ja hän suostui heti, kun kysyin, Ylöstalo iloitsee.

Perjantai-iltoihin on lupa odottaa muhevaa meininkiä, rockia, rautalankaa, punkia ja bluesia.

? Kesän aikana järjestämme Witsiälässä 22 erilaista tapahtumaa. Tarjontaa on Ari Tarrista A. Aallon rytmiorkesteriin, Eino Grönistä Eesaun käsiin. Witsiälän perinteiset Sikajuhlat järjestetään 1. elokuuta, Ylöstalo kertoo.

Lavalla on A-oikeudet ja kahviosta saa kahvin ja virvokkeiden seuralaiseksi suolaisia ja makeita leivonnaisia sekä jäätelöä. Lavaa ja sen yhteydessä olevaa Witsiälä-salia vuokrataan myös muille tapahtumajärjestäjille, yrityksille tai vaikka perhejuhlien viettäjille. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.