Perjantai 02.06.2023
Nimipäivät: Venla
Hämeenlinna
Sadekuuroja
5°C
Tuuli: 5 m/s N
 

Vapaaehtoistoiminnan peruskoulutus tulee jälleen!

Hämeenlinnan seudun vapaaehtoistoiminnan verkosto järjestää kolmesta koulutuskerrasta koostuvan peruskoulutuksen vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneille Hämeenlinnan Kumppanuustalolla maaliskuussa.

Verkoston toimijat ovat järjestäneet koulutuksia vuodesta 2015 lähtien ja ne ovat vakiinnuttaneet paikkansa tärkeänä koulutuspolkuna vapaaehtoistoimintaan paikallisten yhdistysten toiminnassa.

Koulutus antaa osallistujille mahdollisuuden tutustua matalalla kynnyksellä paikallisten yhdistysten toimintaan ja osallistuja voi koulutuksen aikana miettiä itselle sopivaa ja mielekästä
vapaaehtoistehtävää.

Koulutuksen käynyt voi hakeutua verkostoon kuuluvan yhdistyksen vapaaehtoistoimintaan, mutta koulutus itsessään ei sido osallistujaa vielä mihinkään. Koulutuksessa käydään läpi vapaaehtoistoiminnan periaatteita ja käytäntöjä,?vuorovaikutusta ja kohtaamista sekä?tutustutaan vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksiin Hämeenlinnan seudulla. Koulutus on maksuton ja siihen otetaan 20 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hämeenlinnan seudun vapaaehtoistoiminnan verkostoon kuuluvat FinFami – Kanta-Hämeen mielenterveysomaiset ry, Rikosuhripäivystys RIKU, Kanta-Hämeen Perhetyö ry, Kanta-Hämeen Muistiyhdistys ry, Hämeenlinnan Kaupunki, Kanta-Hämeen Hengitys ry, Hämeenlinnan Seudun Omaishoitajat ry, Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hämeen piiri, NAL Hämeenlinnan seutu ry, Suomen Punainen Risti Hämeenlinnan osasto, Vapaaehtoiskeskus Pysäkki, Vikto ry, Koulutetut Kokemusasiantuntijat ry ja Hämeen Setlementti.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.