Torstai 29.09.2022
Nimipäivät: Mikko, Mika, Mikael, Mikaela, Miika
Hämeenlinna
Melkein pilvistä
6°C
Tuuli: 3 m/s NE
 

Vanaja Big Band säestää illallisia Hauhotalossa

Hauho-Seuran illanviettoon katettava noutopöytä rakentuu yhdessä tehden. Mona Iso-Mustajärvi (vas.), Leena Sarkkola ja Anna Laaksonen ovat olleet tekemässä monia illanviettoja historian hyväksi. Kuva Hauho-Seuran arkisto.

Hauho-Seura järjestää lauantaina 17. maaliskuuta Illan historian hyväksi Hauhotalossa. Illanvieton tuotto käytetään Hauhon pitäjänhistorian kolmannen osan kirjoitushankkeen hyväksi. Illallispöytä maukkaine ruokaherkkuineen valmistuu kotiseuturakkaudesta ja hauholaisen talkootyön tuloksena.

Hauho-Seuralla on meneillään 70-vuotisjuhlavuosi, seura on perustettu vuonna 1948. Vuoden aikana merkkipaalua juhlitaan kotiseututyön merkeissä. Juhlavuosi huipentuu vuoden lopulla, kun Ilkka Teerijoen kirjoittama Hauhon pitäjänhistorian kolmas osa julkaistaan.

– Julkaisupäivä on sama kuin Hauho-seuran perustavan kokouksen päivämäärä, 12. joulukuuta. Mittava, yli nelivuotinen hanke alkaa olla loppusuoralla, mutta rahaa vielä tarvitaan, jotta saadaan historia kansiin, Hauho-Seuran puheenjohtaja Jouni Lehtonen kertoo.

Hauhotalossa 17. maaliskuuta järjestettävä Ilta historian hyväksi on yksi iso varainkeruuponnistus.

Illan ohjelmassa on rehtori Pekka Paappasen puhe kotiseudulle, musiikkia ja tanssia, jota tahdittaa viihdeorkesteri Vanaja Big Band. Jännitystä iltaan tuo perinteiset tuotearpajaiset.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.