Keskiviikko 24.07.2024
Nimipäivät: Tiina, Kirsti, Kirsi, Kiia, Krista

Tuuli:
 

Tango Pasión Verkatehtaalle

Grammy-palkittu, ainutlaatuisella tavalla tanssia ja musiikkia yhdistelevä Tango Pasión saapuu ensi viikon tiistaina Hämeenlinnaan osana laajamittaista Euroopan kiertuettaan. Ylistetty argentiinalainen tanssimusikaali tuo mukanaan uuden show?nsa Sinfonía de Tango, joka on tribuutti säveltäjälegenda Astor Piazzollalle.

Suomen ensi-iltansa ?Sinfonía de Tango? sai tiistaina Helsingissä, Savoy-teatterissa ja esityksistä päästään nauttimaan vielä lauantaihin saakka. Show nähdään Turun vierailunsa jälkeen Verkatehtaalla tiistaina 3. maaliskuuta ja sen jälkeen vielä neljällä paikkakunnalla ympäri Suomen. Hämeenlinnan esityksen lipunmyynti on käynnissä Lippupalvelussa.

tango pasion_image 02Edellisillä vierailuillaan Tango Pasión -show?n on nähnyt lähes 30.000 suomalaista eikä suosio osoita hiipumisen merkkejä. Tango Pasión on häkellyttänyt yleisöjä kolmella mantereella jo vuodesta 1992 lähtien. Kahdenkymmenen artistin, tanssijan ja muusikon ryhmä muodostaa maailman parhaan tangoshowryhmän.

Tango Pasiónilta on totuttu odottamaan perinteisen argentiinalaistanssin parhaimmistoa ? tanssijoiden jylhiä ilmeitä ja notkeita taivutuksia, intensiivisiä otteita ja jalkojen yhteenkiertymisiä, huikeita nostoja ja teatraalista ilmaisua. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.