Keskiviikko 24.07.2024
Nimipäivät: Tiina, Kirsti, Kirsi, Kiia, Krista

Tuuli:
 

Sibelius-opiston Kamukemut käyntiin Tervakoskelta

Sibelius-Opisto järjestää tiistaina marraskuun 6. päivänä Kamukemut Tervakosken koulun salissa. Kemut alkavat kello 18.30. Kamukemut on kaikenikäisten, -tasoisten ja ?instrumenttisten oppilaiden ja opettajien konsertti, joka tuo lapset, nuoret ja aikuiset yhteen kansanmusiikin varjolla. Tarjolla on soittoa, laulua, iloa ja naurua eli yhdessä tekemistä parhaimmillaan.

Kamukemut on kaustislaisen pedagogin Mauno Järvelän kehittämän Näppäripedagogiikan vankkumaton fani. Pedagogiikan periaatteet keskittyvät lahjakkuusajattelun sijaan hyvän musiikkisuhteen luomiseen ja mahdollisimman laajan harrastuspohjan synnyttämiseen, samalla elävää pelimanniperinnettä säilyttäen ja sisällyttäen sitä oppisisältöihin.

Kamukemut vol2 tarjoaa yleisölle tarinoita historian merkkihenkilöistä, periaatteidensa mukaisesti ikään, säätyyn tai sukupuoleen katsomatta. Luvassa on hauska historiapläjäys, jonka anekdootit ja faktat kuulija muistaa vielä pitkään. Kamukemut sai alkunsa Janakkalan toimipisteestä syksyllä 2016. Syksyn 2018 Kamukemut käynnistetään Tervakoskella ja keväällä 2019 järjestetään koko Sibelius-opiston alueen oppilaiden Kamukemut Hämeenlinnassa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.