Tiistai 07.02.2023
Nimipäivät: Riku, Rikhard
Hämeenlinna
Melkein pilvistä
1°C
Tuuli: 5 m/s SW
 

Mellakka Festival kertoi jo ensi vuoden esiintyjiään

Mellakan järjestäjät lupaavat, että ensi vuonna Linnanpuistossa juhlitaan kahden vuoden edestä. Kuva: Miikka Varila.

Hämeenlinnan Linnanpuistossa 23. – 24.7.2021 järjestettävä Mellakka Festival on julkistanut kolmasosan ohjelmastaan. Ulkomaisista kiinnityksistä jo viime vuonna tapahtumaan julkistettu Merkules on kanadalainen hiphop-artisti, jonka tuotantoa on streamattu eri palveluista yli 400 miljoonaa kertaa ympäri maailmaa.

Uutena ulkomaisena kiinnityksenä tapahtumassa nähtävä Chris Webby on yhdysvaltalainen nuoremman sukupolven ilmiö, jonka musiikille ominaista on muuntautumiskykyinen flow, vanhan koulukunnan äänekäyttö sekä nokkelat lyriikat. Artistilla on ollut yhteistyötä Method Manin, Talib Kwelin, Big K.R.I.T.:n, Mac Millerin, Tech N9nen sekä Prodigyn kanssa.

Suomalaisia kiinnityksiä ovat tällä hetkellä meneillään olevassa räppibiiffissä painiskelevat Gettomasa ja Lukas Leon, Hartwall-Areenalla ensi syksynä esiintyvä Pyhimys, Kube, Mouhous, Etta, Costee, Ibe, Aivovuoto & Dj Kridlokk, OG-Ullamaija sekä Likanen Etelä.

Muutoksia edellisvuoteen on luvassa järjestelyiden suhteen. Muutokset liittyvät tapahtuman kasvuun ja pandemiatilanteessa tehtyihin havaintoihin. Aluetta laajennetaan, ja sisäänkäynti käännetään Tampereentien puolelle.

Kun myös puiston Tampereentien puoleinen alue otetaan käytöön, ihmisten on järjestäjien mukaan  helpompi huolehtia turvaväleistä niin jonottaessa kuin itse tapahtumassakin. Festivaaleille on myös odotettavissa enemmän yleisöä, joten alueen laajentaminen on luontevaa siltäkin kannalta.

Festivaali järjestettiin viimeksi vuonna 2019, ja siellä vieraili noin 10.000 kävijää. Viime vuonna festivaalin lippuja ehdittiin myydä yli tuhat kappaletta ennen kuin peruutusmääräys tuli.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.