Perjantai 19.07.2024
Nimipäivät: Sari, Saara, Sara, Salla, Salli

Tuuli:
 

Loppiaisen liikuntatapahtumassa pääsee kokeilemaan

Liikut Säässä pääsee tänä vuonna kokeilemaan muun muassa judoa.

Liikut Säässä pääsee tänä vuonna kokeilemaan muun muassa judoa.

Elenia-Arenalla loppiaiskeskiviikkona 6.1. järjestettävä Liikut Sää -tapahtuma tarjoaa myös pienille seuroille mahdollisuuden esitellä toimintaansa.

? Moni tekee lupauksia paremmista elämäntavoista vuodenvaihteessa, mutta tiedon puute saattaa olla esteenä uuden lajin aloittamiselle ? erityisesti pienillä seuroilla saattaa olla vaikeuksia saada toimintaansa näkyviin, kertoo Liikut Sään projektipäällikkö Risto Ahorinta tapahtumaa järjestävästä Hämeenlinnan Nuorkauppakamarista.

Useammista messutapahtumista poiketen lajeja pääsee tapahtumassa kokeilemaan itse, ja toiminnallista tekemistä  on koko perheelle. Tapahtumaan on esimerkiksi järjestetty polkuautoja ja poniratsastusta, jalkapallo- ja tenniskenttä, jousi- ja laserammuntaa ja kuumailmapallolento. Tapahtuma on niin seuroille kuin kävijöillekin ilmainen.

? Haluamme tarjota kävijöillemme mahdollisuuden löytää oman lajin kokeilemalla, ja tarjolla on kaikkea kansantansseista crossfittiin ja pallopelien puolella golfista rugbyyn. Lajeihin saa ensituntumaa niin seurojen ständeillä kuin isommalla demoalueellakin, jossa voi kokeilla ryhmäliikuntaa ja tänä vuonna jopa crossfitiä tai judoa. Osaa demotunneista varten kannattaa ottaa vaihtovaatteet mukaan, Ahorinta jatkaa.

  • Hämeenlinnan Nuorkauppakamari ry järjestää yhteistyössä Hämeenlinnan kaupungin kanssa Liikut Sää -tapahtuman, jonka ideana on yhdistää alueen seurat ja ihmiset yhteen ilmaistapahtumassa.
  • Hämeenlinnan Nuorkauppakamari haluaa osaltaan tukea terveitä elämäntapoja ja Hämeenlinnan alueen seuratoimintaa.
  • Liikut Sään tarkoituksena on myös antaa matalan kynnyksen ensikosketus eri lajeihin tarjoamalla helppo tapa kokeilla useaa eri lajia yhdessä tapahtumassa.
  • Liikut Sää järjestetään Hämeenlinnassa kolmatta kertaa. Viime vuonna tapahtumaan osallistui 3.500 kävijää. Toimintaansa on tänäkin vuonna esittelemässä noin 60 seuraa ja yritystä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.