Maanantai 15.07.2024
Nimipäivät: Rauni, Rauna

Tuuli:
 

Liikut Sää kokoaa seurat, yritykset ja kaupunkilaiset jo viidennen kerran

Liikut Sää -tapahtumassa esittäytyy laaja harrastusten kirjo.

Hämeenlinnan Nuorkauppakamari järjestää sunnuntaina tammikuun 6. päivänä jo viidennen kerran LiikutSää-tapahtuman Elenia Areenalla Hämeenlinnassa. Koko perheen liikunta- ja hyvinvointitapahtuma kokoaa yhteen harrastusten tarjoajat eli seurat ja yritykset ja liikunnasta kiinnostuneet ihmiset.

Pöytälätkääkin on Elenialla päässyt pelaamaan.

Paikalla on noin 30 eri seuraa esittelemässä toimintaansa ja tarjoamassa lajikokeilujen mahdollisuuksia.

Tarjonta lajeissa on ennätyksellisen laaja, paikalla on niin sisä- kuin ulkolajienkin seuroja ja kirjoon mahtuu kaikenlaisia harrastuksia niin maalla, vedessä kuin ilmassakin.

Paikalla on lisäksi useita paikallisia yrityksiä esittelemässä omia palveluitaan. Tänäkin vuonna tapahtumaan on maksuton sisäänpääsy ja lähes jokaisella pisteellä pääsee kokeilemaan esiteltäviä lajeja.

Tawast Cycling Clubin osastoa vuodelta 2016.

Messuosastojen tarjonnan lisäksi luvassa on vauhdikasta lavaohjelmaa erilaisten lajinäytösten muodossa. Viime vuonna suuren suosion saanut tekojää on myös mukana tänä vuonna. Jää on kaikille lapsille avoimessa käytössä näytösten ulkopuolella, mukaan tarvitsee vain omat luistimet.

Tänä vuonna uutuutena on myös mukana lapsille Leikkiparkkis jossa luvassa on ohjattua liikuntaleikkiä ohjaajien valvonnassa.

Tänä vuonna paikalle odotetaan saapuvan noin 4.000 vierasta.

Tasapainotaituruutta takavuosien Liikut sää -messuilta. Kuvat: Reska.fi arkisto.

Järjestäjä, Nuorkauppakamari on kansainvälinen jäsentensä kehittymis- ja johtamiskouluttautumisjärjestö sekä kontaktiverkosto, joka vaikuttaa aktiivisesti yhteiskunnassa. Järjestö kertoo pyrkivänsä kehittämään nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamari on tarkoitettu kaikille alle 40-vuotiaille itsensä kehittämisestä ja kouluttamisesta kiinnostuneille ihmisille.

Järjestön jäsenistö Suomessa sekä kansainvälinen toiminta luovat hyvät mahdollisuudet oman kontaktiverkoston luomiselle, Nuorkauppakamari huomauttaa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.