Tiistai 21.03.2023
Nimipäivät: Pentti
Hämeenlinna
Pilvistä
2°C
Tuuli: 4 m/s W
 

Liikut Sää: Elenia-Areena täyttyy seuratoiminnasta

Hämeenlinnan Nuorkauppakamari ry:n ja Hämeenlinnan kaupungin loppiaistiistaina järjestämä Liikut sää -tapahtuma on saanut ainakin seurat ja yritykset liikkeelle.

? Joihinkin pieniin muutoksiin on mahdollisuus, mutta kaikki esittelyosastot on varattu, iloitsee projektipäällikkö Laura Latomäki.

Elenia-Areenalla järjestettävässä, ilmaisessa koko perheen liikunta- ja hyvinvointitapahtumassa on mukana sekä hämeenlinnalaisia, hattulalaisia että janakkalalaisia seuroja. Tarkoituksena on antaa tapahtumavieraille mahdollisuus tarttua seudun loistaviin liikuntamahdollisuuksiin. Hämeenlinnassa nyt toista kertaa järjestettävä tapahtuma tavoittelee 3.700 kävijää. Viime vuonna tapahtuma järjestettiin Hämeenkaaressa ja kävijöitä oli noin 2.000.

? Kaikki on edennyt suunnitelmien mukaan ja esillä on tosi monipuolinen kattaus. Nyt tietysti toivotaan, että yleisökin löytää paikalle. Seuratoiminnan lisäksi tämä on hyvä mahdollisuus tutustua myös uuteen Elenia-Areenaan, kuvailee Latomäki.

Mukaan omaa toimintaansa esittelemään ovat ilmoittautuneet Hämeenlinnan Taitoluistelijat, Hämeenlinnan Uimaseura, Hämeenlinnan Sukeltajat ry, HPK Juniorijääkiekko ry, Hämeenlinnan Hiihtoseura ry, Hämeenlinnan Soutajat ry, Linna Rugby, Tuuloksen koirakerho, Hämeenlinnan Kiipeilyseura (+Hml kiipeilykeskus Hänkki Ay), Hämeenlinnan Jalkapalloseura HJS, Steelers salibandyseura, Hämeenlinnan Ilmailukerho, Hauhon Sisu / Jääkiekkojaosto, Hämeen urheiluilmailijat, Hämeenlinnan Ampumaseura, Hämeenlinnan Voimisteluseura, Hämeenlinnan tennisseura, Lady Huskies, Pekolan Isku/Parolan Visa, Tawast Cycling Club, Ahveniston Ampumahiihtäjät, SC Urbans ja Hämeenlinnan Seudun Pivotkerho.

Juha Reinikainen

IMG_0588

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.