Perjantai 19.07.2024
Nimipäivät: Sari, Saara, Sara, Salla, Salli

Tuuli:
 

Kirjailija Minna Lindgren vieraana Kalvolan kirjastossa

Minna Lindgren kertoo Kalvolassa muun muassa Ehtoolehto-trilogiasta, kirjoittamisesta, taiteiden merkityksestä terveydelle, onnellisesta vanhuudesta ja hyvästä kuolemasta. Kuva: Stefan Bremer.

Kirjailija, toimittaja Minna Lindgren on vieraana Kalvolan kirjastossa Hyvinvointikeskus Sauvolassa torstaina 8.3. kello 18. Minna Lindgren on tunnettu suositusta Ehtoolehto-kirjasarjastaan.

Ehtoolehto-trilogia kertoo kuvitteellisesta helsinkiläisestä Ehtoolehto-palvelutalosta ja sen asukkaista humoristisella tavalla.

Ehtoolehdon yli 90-vuotiaat asukkaat ovat aktiivisia ihmisiä, jotka elävät yksityisen palvelutalon, yhteiskunnan ja omaistensa puristuksissa. Lindgrenin kirja Ehtoolehdon pakolaiset on valittu vuoden 2015 Runeberg-kirjallisuuspalkintoehdokkaaksi.

Lindgren on palkittu Bonnierin suurella journalistipalkinnolla vuonna 2009 artikkelista, joka käsitteli hänen isänsä, emeritusprofessori Kaj Lindgrenin elämän loppuvaiheita. Monipuolinen Minna Lindgren on myös oopperan ja klassisen musiikin asiantuntija sekä kolumnisti ja juontaja.

Kirjailijailta on avoin kaikille ja sinne on vapaa pääsy.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.