Lauantai 13.07.2024
Nimipäivät: Joel, Ilari, Lari

Tuuli:
 

Iloista musiikkia, lämmintä yhdessäoloa ja koskettavia sanoja

Pekka Simojoki ja EtCetera-kuoro esiintyvät Hämeenlinnassa 14.9.

Suomen tunnetuimpiin ja tuotteliaimpiin gospelmuusikoihin lukeutuva Pekka Simojoki tuo EtCetera-kuoronsa kanssa Majataloillan Hämeenlinnan kirkkoon torstaina 14.9. kello 18.30.

Majataloilta on Simojoen alulle panema matalan kynnyksen illanvietto kirkossa. Sen tarkoitus on tuoda seurakunnan toimintaa lähemmäs tämän päivän ihmistä, sanomasta tinkimättä. Vuodesta 2009 Suomea kiertäneet Majataloillat ovat koonneet paljon ihmisiä yhteen lukemattomilla paikkakunnilla. Ilta tarjoaa iloista musiikkia, lämmintä yhdessäoloa ja koskettavia sanoja.

Riihimäellä kotipaikkaansa pitävä Simojoen johtama EtCetera -kuoro on käsite suomalaisessa gospelmusiikissa. Kuoroa säestää bändi, jossa lyömäsoittimet ovat merkittävässä roolissa. Kuoron musiikki on iloista ja hyväntuulista gospelia. Laulut ovat pääosin Simojoen käsialaa, mutta musiikissa on mausteita sekä Afrikasta että kansainvälisestä ylistysmusiikista.

Illan puhujavieraana on evankelista Ilkka Puhakka, joka tunnetaan värikkäästä tyylistään puhua. Mukana on myös pastori Jukka Jämsén.

Majataloilta juontaa juurensa afrikkalaiseen yhteisöllisyyteen ja jumalanpalvelusten iloisuuteen.

? Tarvitsemme lämpimän paikan ja vastaanottavan yhteisön, jossa voimme kohdata toisemme ja Jumalan. Majataloillan elementtejä ovat välitön tunnelma, iloinen musiikki sekä rukous, Simojoki kuvailee.

Ennen Majataloiltaa on mahdollisuus kaikkien kiinnostuneiden osallistua myös Majatalo-rukousseminaariin, jossa on opetusta, rukousta, musiikkia ja hengellistä varustamista.

14.9. klo 17 keskusseurakuntatalo. Rukouseminaari, pastori Jukka Jämsén. Vapaa pääsy.

14.9. klo 18.30 Majataloilta Hämeenlinnan kirkko, Pekka Simojoki ja EtCetera, evankelista Ilkka Puhakka, pastori Jukka Jämsén. Vapaa pääsy. Kerätään kolehti Suomen Lähetysseuran musiikkityölle.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.