Lauantai 13.07.2024
Nimipäivät: Joel, Ilari, Lari

Tuuli:
 

HIPHOP: Mellakka Festival järjestetään ensimmäistä kertaa heinäkuussa

Mellakka Festival on uusi urbaanin musiikin festivaali, joka järjestetään ensimmäistä kertaa 20.?21.7.2018 Hämeenlinnassa. Kaksipäiväisen tapahtuman ohjelma levittyy Linnanpuistossa kahdelle esiintymislavalle ja jatkoille Cafe Bar Skogsterissa. Tapahtuman ensimmäisen vuoden kävijätavoite on 5.000 kävijää. Hämeenlinnassa ei ole aiemmin järjestetty vastaavan luokan hiphop-tapahtumia.

? Esiintyjäkattauksemme sijoittuu vastaavien tapahtumien kärkikastiin, ja tarkoitus onkin tehdä tästä koko Suomen festari. Hämeenlinnaan on helppo saapua joka ilmansuunnasta, ja matkasta selviää Suomen suurimmista kaupungeista alle tunnissa, luottaa promoottori Tom Kangas.

Tapahtuman järjestää hiphop-tapahtumatuotantoon erikoistunut Westside Events Oy, jonka avainhenkilöillä on tuotan tokokemusta kymmeniltä festareilta ja sadoista klubi-illoista ympäri Suomea. Sama porukka on muun muassa Oulussajärjestettävän Hoodfest, sekä Seinäjoki Hiphop Festival -tapahtumien takana.

Tapahtuman nimessä esiintyvä Mellakka taas juontaa juurensa vanhaan suomirap-levy-yhtiö Mellakkaviihteeseen, jonka perustaja on toinen järjestäjistä.

? Pyritään tekemään kiinnostavia hiphop-festareita hyvällä kulttuurituntemuksella, ja olemaan pääosin genrelle uskollinen tapahtuma. Mainstream-esiintyjien ohella meillä tulee olemaan vahva ug-edustus, joka sisältää suomalaisia ja ulkomaisia kulttiesiintyjiä.

Tapahtuman ensimmäisiin esiintyjäjulkistuksiin lukeutuu kansainvälisen underground räppiskenen nouseva kulttinimi, kanadalainen Snak The Ripper.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.