Lauantai 09.12.2023
Nimipäivät: Anna, Anne, Anni, Anu, Anneli

Tuuli:
 

Hausmylly Duo Emilian ysäri-illassa

Emilia-klubilla vietetään perjantaina 24.10. Ysäri-iltaa. DJ Jysky soittaa 90-luvun hittejä ja livenä esiintymässä on Hausmylly duo. Hausmylly on kiertänyt Suomea yli 20 vuotta ja tekee niin edelleen. Bändi on tehtaillut hittejä tasaisin väliajoin ja julkaissut 11 pitkäsoittoa.

Hausmyllyn tunnetuimpiin kappaleisiin kuuluvat Ikävä lokakuu, Kehäraakkeja ja kuninkaita, Maailman reunalla, Mustamies ja Et jättää saa. Alkuvaiheessa Hausmyllyn musiikki oli osin huumorisävytteistä dancemusiikkia. Tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa Se mustamies, Mua haluttaa ja Gigolo sekä balladi Et jättää saa. Hausmylly siirtyi myöhemmin poikayhtyeiden pop-musiikkilinjalle ja albumilta Tahdonvoimaa julkaistusta singlestä Ikävä lokakuu tuli menestys.

Hausmyllyn albumeja on vuoteen 2013 mennessä myyty lähes 200.000 kappaletta. Hausmylly osallistui Syksyn Sävel -kilpailuun vuonna 1992 kappaleella Mennyttä aikaa, ja sijoittui kolmanneksi sekä edelleen vuonna 1997 kappaleella Odotan, sijoittuen tuolloin toiseksi.

Hausmylly esiintyy Emiliassa tällä kertaa duona ja aloittaa perjantaina noin kello 23.

Hausmylly esiintyy Emiliassa tällä kertaa duona ja aloittaa perjantaina noin kello 23.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.