Perjantai 22.09.2023
Nimipäivät: Mauri

Tuuli:
 

Guns N´Roses soitti Kantolan hurmoksiin

Axl Rose on yksi maailman parhaista rock-laulajista. Vire ja äänentoisto oli Kantolassa kohdallaan.

Tunnin myöhässä, mutta reilusti odottamisen arvoinen. Guns N´Roses esiintyi lauantaina loppuunmyydyssä Kantolan tapahtumapuistossa ja antoi lämmittäjien, Michael Monroen ja The Darknessin jälkeen odotuttaa itseään pitkään.

Odotus kannatti, sillä bändin keulahahmot, laulaja Axl Rose, kitaristi Slash ja basisti Duff McKagan säteilivät lavakarismaa ja koko bändi pitkän kiertueen yhteenhitsaamaa ammattitaitoa.

Ja kun on kaikki kolme Kantolan megakeikkaa onnistunut kokemaan paikan päällä, voi Gunnarien Not In This Lifetime -kiertueen keikan nostaa huoletta kärkeen. Yleisön seassa oli koko illan ajan rento ja välitön rockjuhlan tunnelma, bändi oli huippuvedossa ja äänentoisto pelasi ainakin katsomon etuosassa.

Innokkaimmat fanit ryntäsivät varaamaan paikkansa heti porttien avauduttua klo 15. Kuva: Live Nation Finland / Lasse Arkela.

Ensimmäisen kerran yleisön sai todelliseen myrskyyn alkupäässä kuultu Welcome To The Jungle. Lähes 30 biisin settilistaan kuuluivat myös muun muassa “virallisesta” settilistasta puuttuva AC/DC cover Whole Lotta Rosie ja setlist.fm:n myös listaama Soundgarden-cover Black Hole Sun.

Kitaristilegenda Slash esitti useita huikeita sooloja ja keikan kruunasi viiden biisin encore-osuus, jonka päätti Paradise City.

Kantolassa oli tunnelmaa!

Alla vielä virallinen settilista, joka siis ei ollut todellinen settilista:

GUNS N? ROSES 1.7.2017

IT?S SO EASY

BROWNSTONE

CHINESE DEMOCRACY

JUNGLE

DOUBLE TALKIN?

BETTER

ESTRANGED

LIVE & LET DIE

ROCKET QUEEN

U COULD BE MINE

MEMORY / NEW ROSE

THIS I LOVE

CIVIL WAR

COMA

GF / SCOM

OUT TA GET ME / MY MICHELLE

WISH YOU WERE HERE / NOV RAIN

HEAVEN?S DOOR

NIGHTTRAIN

PATIENCE / DON?T CRY

SEEKER

PARADISE CITY

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.