Sunnuntai 10.12.2023
Nimipäivät: Jutta

Tuuli:
 

Guns N´ Roses tuo Reskalle pop up -näyttelyn

Live Nation ja kaupunki infosivat tänään heinäkuun alun konsertista. Tiedottaja Maritta Kettunen asettui poseeraamaan Reskalla tekeillä olevan pop up -näyttely Guns On The Rock -äärelle.

Kantolan tapahtumapuistossa lauantaina 1.7. konsertoiva Guns N´Roses täyttää kaupungin rokkikansasta.

– Odotamme 55.000 hengen yleisöä ja lippuja on myyty nyt jo 53.000. Lipun vielä haluavien kannattaa toimia nyt. On epävarmaa jääkö portille myyntiin lippuja, sanoo tiedottaja Maritta Kettunen, Live Nation Finland.

Tiedossa on kahden vuoden takaisen AC/DC:n vierailun suuruusluokan tapahtuma. Konserttikävijöiden parissa tehdyt kyselyt osoittavat, että konsertteja kokonaisuutena onnistuneena pitäneiden prosenttiosuus oli AC/DC:n yhteydessä 93 ja viime kesän Iron Maidenissa jopa 96.

– Näiden pohjalta on hyvä mennä eteenpäin. Kehitettävää on löytynyt lähinnä liikennejärjestelyistä ja opastuksista.

Kaupunki on tehnyt keskustan liepeille uutta parkkitilaa ja etelästä autolla Hämeenlinnaan saapuvat ohjataan rampille jo Janakkalassa josta kohti Kantolan autoparkkeja ajetaan pienempiä väyliä. Siinä esimerkkejä muutoksista.

Konserttialueelle taas on tehty uusi sisäänkäynti ja pääportin edustalle raivattu enemmän tilaa. Kantola Event Camping aivan konserttialueen kyljessä tuo uuden majoitusvaihtoehdon.

– Alueen rakennus alkaa jo ennen juhannusta ja purku on valmis 4. heinäkuuta, valottaa Maritta Kettunen.

Konserttikentälläkin on uutta:

– Myös takaosan rinnealue avataan yleisölle.

Hanoi Rocks on myös näkyvästi esillä näyttelyssä Reskalla.

Sisään alkaa päästä kello 15 ja juhlat ovat ohi kello 24 mennessä.

Cityritarit opastavat konserttiväkeä Hämeenlinnassa. Mukana on jo toistakymmentä ritaria mutta lisääkin vielä kaivataan. Tilapäisbaari avataan ainakin Verkatehtaalle ja matkan varrelle Kantolaankin on tiedossa ainakin yksi juottokeidas. Majoituksista ja oheishuveista saa lisäinfoa kaupungin matkailusivuilta.

Kävelykatu Reskalle on jo rakenteilla Guns On The Rock -näyttely, jota kokoaa Hanoi Rocks -fani Kari Rantala.

-Näyttelyn avaamiseen on vielä kolme viikkoa ja kaikki vitriinit tulevat täyttymään, lupaa Rantala.

Raiteille on tiedossa lisäjunia. Kolmasosa kävijöistä on pääkaupunkiseudulta ja lisäkapasiteettia on luvassa myös Tampereen suuntaan.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.