Keskiviikko 17.07.2024
Nimipäivät: Ossi, Ossian

Tuuli:
 

Einari Stylman ensimmäistä kertaa Suistolla

Suistoklubilla on edessä vilkas ensi viikko. Keskiviikkona, valtakunnallisena keikkapäivänä klubilla esiintyvät Undeground Witch Orchestra, Cyril Awakens ja Rwanda. Ystävänpäivänä 14.2. Keikkapäivää vietetään jo seitsemättä kertaa. Tällöin rock-klubit avaavat ovensa ympäri maan ja toivottavat tervetulleeksi niin uudet keikkakävijät kuin monessa moshpitissä marinoituneet konkaritkin.

Torstaina Suistolle saapuu Ihana Leijona. Maamme arvostetuimpiin kitaristeihin lukeutuvan Timo Kämäräisen johtama Ihana Leijona julkaisi odotetun debyyttialbuminsa ja levyä juhlitaan myös Suistolla 15.2.

Perjantaina koetana viikon ehkäpä huipentuma, kun Einari Stylman esiintyy ensimmäistä kertaa Suistolla.

Stylmanin musiikki on rockia tulevaisuudesta. Mm. elektron, etnisen rytmimusiikin ja hiphopin sävyjä yhdistelevä laulaja vie kuulijan uuteen todellisuuteen, jossa energialuurangot, suominoidat ja kissaihmiset viettävät kaikkien aikojen ensimmäistä World Wide Meditation Daytä.

Jo edesmenneen Lopunajan mies -yhtyeen vahvaäänisenä solistina tunnettu Stylman on ollu säännöllinen näky myös The Holyn ja Death Hawksin livekokoonpanoissa.  Einari Stylman -yhtyeessä soittavat pitkän linjan muusikot Niko Votkin (rummut), Arttu Hasu (basso), Mikko Virta (kitara) ja Juha Kuoppala (koskettimet). Suiston keikka on ensimmäinen ja kevään ainoa mahdollisuus nähdä yhtye Hämeenlinnassa.

Ensimmäinen single Stylmanin syksyllä julkaistavalta albumilta ilmestyi 26.1.2018. Illan avaa bluesrokkia soittava nuori hämeenlinnalaisyhtye Kantatie, jonka eponyymi debyytti-ep ilmestyi joulukuussa 2017.

Einari Stylman.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.