Torstai 08.06.2023
Nimipäivät: Salomon, Salomo
Hämeenlinna
Melkein selkeää
12°C
Tuuli: 4 m/s NW
 

Asiakasilta: Aulangon Ulkoilumajan kahvion toimintaa uudistetaan

Aulangon Ulkoilumajalla järjestetään kaikille avoin asiakasilta huomenna keskiviikkona 30.3. kello 18?20. Tarkoituksena on kehittää kahvion palveluita ja toimintaa asiakaslähtöisen palvelumuotoilun keinoin. Palvelumuotoilua tekee opiskelijaprojektina kaksi HAMKin muotoilun opiskelijaa.

Ulkoilumajan kahvion toimintaa pyörittää Lasten Liikunnan Tuki ry.

? Tavoitteenamme on, että Ulkoilumajan kahvio vastaisi mahdollisimman hyvin Aulangolla liikkuvien tarpeisiin. Toivomme kaupunkilaisilta näkemystä erityisesti siitä, miten voimme palvella heitä parhaiten ympäri vuoden palveluvalikoiman ja aukioloaikojen muodossa, Lasten Liikunnan Tuen toiminnanjohtaja Juha Liedes kertoo.

Opiskelijat Riku Rantaharju ja Samuli Arhippainen ovat opiskeluprojektinaan palvelumuotoilleet kahvion toimintaa. Rantaharju ja Arhippainen viettivät hiihtolomaviikon Ulkoilumajan kahviossa havainnoiden ympäristöä ja toimintaa. Ulkoilumajan sivuilla oli avoinna myös nettikysely toiminnasta.

? Havainnointi ja kävijöiden haastattelut sekä kysely ovat tehokas keino tiedonkeruuseen ja pientenkin yksityiskohtien huomioimiseen, Rantaharju ja Arhippainen toteavat.

? Saimme paljon uusia ja hyödyllisiä kehittämisideoita.

Tarkoituksena onkin nyt jalostaa saatuja tietoja asiakasillassa toimivaksi kokonaisuudeksi.

? Riku ja Samuli ovat jo nyt tehneet erittäin hyvää työtä ja löytäneet monia pieniä yksityiskohtia, joita hiomalla kahvio muuttuu viihtyisämmäksi ja toiminta palvelee paremmin asiakkaita.

? Valitsimme palvelumuotoilun työkaluksi, koska se on tehokas keino tarkastella palvelua asiakkaan näkökulmasta ja vastata heidän todellisiin tarpeisiinsa.

? Toivotan tervetulleiksi kaikki kiinnostuneet mukaan iltaan kertomaan mielipiteensä ja ideansa kahvion toiminnasta. Tarjolla on tietysti myös kahvia ideoinnin tueksi, Liedes toteaa. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.