Perjantai 19.07.2024
Nimipäivät: Sari, Saara, Sara, Salla, Salli

Tuuli:
 

Antiikkimessut järjestetään ensi viikonvaihteessa

Hämeenlinnan syksyn perinteinen antiikkitapahtuma järjestetään taas Elenia Areenalla syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna. Vuonna 1986 alkunsa saanut antiikkimessutapahtuma täytti viime vuonna 30 vuotta ja on eräs vanhimpia edelleen järjestettäviä alan myyntitapahtumia maassamme. Messut ovat avoinna yleisölle molempina päivinä kello 10?16.

Tapahtumassa on tarjolla totuttuun tapaan esimerkiksi antiikkiesineitä, taidetta, designia, vintagea, retroa, lasia, astioita, keramiikkaa, hopeaa, koruja, kelloja, rahoja ja postimerkkejä. Nyt messuilla on tarjolla myös muutamalla osastolla tapahtuman pääteemaan sopivia, kotimaisten kädentaitajien uusia tuotteita.

Messuilla on tarjolla ostettavien aarteiden lisäksi myös runsaasti tietoa ja neuvontaa alan harrastajille. Viime syksyn tapahtumassa suuren suosion saaneet kalusteiden entistämisneuvonta ja kellojen arviointi saavat jatkoa. Mestarientisöijät ry:n osastolla saa neuvontaa vanhojen huonekalujen entistämisestä ja osastolta voi hankkia myös työssä tarvittavia tarveaineita.

Antiikkimessut on vanhimpia alan myyntitapahtumia maassamme.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.