Tiistai 23.07.2024
Nimipäivät: Olga, Oili

Tuuli:
 

Sisäinen ääni voitti Kino Tavastin lyhytelokuvakilpailun

Voittoisan Sisäisen äänen näyttelemistä kuvattiin rohkeaksi ja heittäytyväksi.

Hämeenlinnalaisen elokuvayhdistys Kino Tavastin järjestämän lyhytelokuvakilpailun nimeltä Hitusen Hämyä tulokset ovat selvillä. Palkinnot jaettiin eilen.

Ensimmäisen palkinnon sai Matti Koskimaan elokuva Sisäinen ääni, joka on valmistunut Jyväskylässä. Elokuvan äänistä, musiikista ja käsikirjoituksesta vastaa Otso Ahosola. Rooleissa
näyttelevät Lili Mäkinen, Juulianni Lehtolahti, Esperanza Parkkinen ja Jere Oksanen.

Toinen palkinto meni Barcelonassa asuvalle meksikolaiselle Karina Lópezille elokuvasta Haerentia. López myös näyttelee pääroolin. Kuvauksesta vastaa chileläinen Nicolás Aguilera ja äänisuunnittelusta espanjalainen Saúl G. de la Rosa.

Tuomariston kunniamaininnan ja hämeenlinnalaisen yleisöraadin palkinnon sai Teemu Pelttarin ja Ari Tiihosen ohjaama, Tiihosen käsikirjoittama ja Pelttarin kuvaama, leikkaama ja tuottama elokuva Lähetys, joka käsittelee aikamme ongelmaa yllättävällä ja humoristisella tavalla. Käsikirjoitus on hyvin eteenpäin soljuva ja toteutuksessa on raikasta vimmaa.

Lyhytelokuvakilpailun tuomariston muodostivat kuvaajat Jarkko T. Laine ja Saija Mäki-Nevala sekä tuottaja Tiina-Mari Pitkänen.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.