Keskiviikko 07.06.2023
Nimipäivät: Suvi, Roope, Robert
Hämeenlinna
Selkeää
8°C
Tuuli: 3 m/s WNW
 

Ravintolassa paininut pääsi putkaan Hämeenlinnassa

Poliisipartio sai hätäkeskukselta tehtävän lauantain vastaisena yönä kello kahden aikoihin Hämeenlinnan keskustan ravintolaan. Ilmoituksen mukaan ravintolan asiakas painii järjestyksenvalvojien kanssa.

Partio sai selville, että järjestyksenvalvojat olivat menneet keskeyttämään kahden asiakkaan välistä painiottelua ravintolassa. Toinen ottelijoista, parikymppinen mies oli kaatanut tilanteessa järjestyksenvalvojan lattialle. Järjestyksenvalvoja loukkaantui tilanteessa. Parikymppisen miehen epäillään syyllistyneen pahoinpitelyyn ja järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamiseen.

Poliisipartio tapasi nelikymppisen miehen kuljettamassa henkilöautoa Hämeenlinnassa ilman sen kuljettamiseen vaadittavaa ajo-oikeutta perjantai-iltana Ojoisissa. Mies oli päihtyneen oloinen, mutta hän puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen eikä hän suostunut huumepikatestiin. Hänet vietiin verikokeeseen huumausaineen määrän ja laadun selvittämiseksi liikennejuopumusepäilyn vuoksi.

Kuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja huumausaineen käyttörikokseen.

Parikymppisen miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen lauantaina aamuyöllä Hämeenlinnan Idänpäässä. Poliisipartio pysäytti miehen kuljettaman auton ja puhallutti hänet seulonta-alkometrillä. Hän puhalsi 0,45 mg/l tuloksen ja tämän lisäksi myös huumepikatesti oli positiivinen. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.