Lauantai 13.07.2024
Nimipäivät: Joel, Ilari, Lari

Tuuli:
 

Ravintolakirppikseltä löytöjä Raaheen asti

Kaikenlaista kivaa päätyi näiden raahelaisostajien mukaan.

Kaikenlaista pientä kivaa päätyi näiden raahelaisostajien mukaan.

Reskalla tapahtui vaihteeksi sunnuntainakin, kun Ravintola Villisian väki oli kantanut päivänvaloon erilaista ravintolan oheistarpeistoa kirppispöydille.

? Vuosien varrella on kertynyt sen verran erilaista materiaalia, että haluttiin tällä tavalla poistaa sitä varastosta. Ostajia on käynyt oikein mukavastikin, vaikka vasta olemme tässä aloitelleet. Toivotaan, että kun mennään päivää pidemmälle niin löytyy lisää ihmisiä, kertoi Jan Venäläinen Villisiasta.

? Ihan ohikulkumatkalla tässä oltiin. Tässä on taulua ostettu, laseja ja kaikkea kivvaa pientä, kertoi kirppiksellä poikennut raahelaispariskunta, jolle tämän tyyppinen kirpputori oli ensimmäinen laatuaan.

Villisika rynnisti Reskalle vasta kuluvan vuoden huhtikuussa, kun torahammaslogo korvasi entisen Tawastia Bankin ja London Pubin. Toiminnan alkukuukaudet ovat Venäläisen mukaan sujuneet hyvin.

? Meillä on riittänyt paljon asiakkaita ja oikein hyvillä mielin olemme saaneet uuden konseptin käyntiin. Suuret on odotukset vielä tietysti, ennakoi Venäläinen tulevaa syksyä.

Juha Reinikainen

Aurinkoinen sää toi kävijöitä myös ravintolakirppikselle.

Aurinkoinen sää toi kävijöitä myös ravintolakirppikselle.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.