Perjantai 08.12.2023
Nimipäivät: Kyllikki, Kylli

Tuuli:
 

Polttoainevaras ajoi poliisin tutkaan 193 km/h nopeudella Riihimäellä

Poliisipartio havaitsi kolmostiellä torstai-iltana etelän suuntaan ajaneen henkilöauton, jonka nopeudeksi poliisiauton tutka näytti 174 km/h.

Partio lähti kyseisen auton perään, mutta auto kiihdytti selvästi nopeutta ja jätätti poliisiautoa. Partio sai mitattua auton nopeudeksi 193 km/h, nopeusrajoituksen ollessa 120 km/h.

Partio havaitsi auton poistuneen kolmostieltä Wurtihin liittymästä. Auto löytyi pienen etsinnän jälkeen pienemmältä tieltä.

Autoa kuljetti parikymppinen mies, joka määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon epäiltynä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Auton kyydissä oli kuljettajan lisäksi kaksi matkustajaa. Autossa ollut mieskaksikko oli käynyt anastamassa elintarvikkeita ja polttoainetta yhteensä noin 144 euron arvosta huoltoasemalta Iittalassa noin puoli tuntia ennen kaahaamistaan kolmostiellä. Molempaa nuorta miestä epäillään näpistyksestä.

Parikymppisen naisen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen perjantain vastaisena yönä kello kahden aikoihin Hämeenlinnan keskustassa. Poliisipartio oli kiinnittänyt huomiota, kun nainen oli pysäyttänyt autonsa keskelle ajokaistaa.

Kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin rattijuopumuksen ylittävän tuloksen ja tarkkuusalkometriin 0,43 mg/l. Hänelle kirjoitettiin sakkovaatimus rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Poliisipartio sai tehtävän torstai-iltana Hämeenlinnan keskusta-alueelle. Ilmoituksen mukaan mieshenkilö hakkaa toista miestä puukepillä. Poliisipartio tapasi asianomistajan tapahtumapaikalta ja hän kertoi partiolle miehen lyöneen puukepillä.

Partio ei etsinnöistä huolimatta löytänyt keppimiestä, mutta hänen henkilöllisyytensä on poliisin tiedossa. Miehen epäillään syyllistyneen pahoinpitelyyn.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.