Tiistai 23.07.2024
Nimipäivät: Olga, Oili

Tuuli:
 

Nainen puhalsi keskustassa 2,75 promillea

Nainen ajoi vahvasti päihtyneenä Hämeenlinnan keskustassa. Kuva: Poliisi.

Hiukan ennen puolta yötä pysäytti partio Hämeenlinnan keskustassa henkilöauton, jonka kuljettajana toiminut nuori nainen puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 2.75 promillea.

Kello 18.30 aikaan jäi keski-ikäinen mies kiinni näpistyksestä Hämeenlinnassa Laaniitynkadulla. Mies oli laittanut tuotteita vaatteidensa sisään noin 10 euron arvosta ja yrittänyt poistua liikkeestä maksamatta niitä. Mies on jäänyt vuoden aikana kiinni omaisuusrikoksista 12 kertaa.

Maanantaiaamuna kello 9 poliisi sai tehtävän Hämeenlinnaan Kasarminkadulle, jossa tuttavien kesken oli tullut riitaa. Nuori nainen oli pyytänyt edellisenä iltana saman ikäisen miespuolisen vieraan sekä muita tuttujansa jatkoille luokseen.

Aamulla mies oli alkanut aiheuttamaan häiriötä ja häntä oli yritetty poistaa asunnosta, jolloin mies oli hermostunut ja alkanut uhkailemaan asunnon haltijana olevaa naista. Tämän jälkeen mies heitti tv:n kaukosäätimen parvekkeelta alas ja kävi vielä käsiksi asunnon haltijaan.

Poliisin tullessa paikalle oli mies paennut asunnosta. Miehen henkilöllisyys on poliisin tiedossa ja häntä epäillään pahoinpitelystä sekä lievästä vahingonteosta. Naisen vammat eivät vaatineet lääkärinhoitoa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.