Maanantai 25.09.2023
Nimipäivät: Kullervo

Tuuli:
 

Murtopuuhissa olleet veivät olutta ja tupakkaa

Noin kello 2.00 aikaan sai poliisipartio ilmoituksen Hämeenlinnasta Viertokadulta meneillään olevasta murrosta, jonka kohteena oli kauppaliike.

Partioiden tullessa paikalle havaittiin kaupalta poistumassa kolme henkilöä, jotka kantoivat olutlaatikoita.  Partio otti heti kiinni paikalta poistuvan miehen ja naisen.

Yksi tekijöistä tiputti kantamuksensa ja pyrki juosten pakoon. Mies joutui kumminkin toteamaan poliisin olevan huomattavasti nopeampi juoksija ja pienen juoksukilvan jälkeen hänet saatiin kiinni.

Tapausta selviteltäessä havaittiin, että kolmikko oli murtautunut purkurautaa käyttäen kaupan ovesta sisään ja anastanut sieltä olutta ja tupakkaa. Kolmikko toimitettiin kiinniotettuina poliisilaitokselle.

Kello 11 aikaan sai poliisipartio tehtäväksi mennä Lahdessa Kirkkokadulle, jossa autonsa pysäköintimaksun laiminlyönyt mies uhkaili pysäköinninvalvojaa väkivallalla.

Tapahtumapaikalla selvisi, että pysäköinninvalvoja oli mennyt huomauttamaan noin 50-vuotiasta miestä, joka istui autossa kuskin paikalla, siitä että tämä ei ollut maksanut pysäköintimaksua ja se tulisi maksaa ensi tilassa.

Mies oli noussut autosta ja tullut aivan kiinni pysäköinninvalvojaan sekä uhannut tätä suusanallisesti väkivallalla.

Tämän jälkeen pysäköinninvalvoja kutsui paikalle poliisin. Mies kiisti asiassa syyllisyytensä. Miestä epäillään tässä vaiheessa tutkintaa virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta.

Kello 14 aikaan jäi Lahdessa Ajokadulla sijaitsevassa liikkeessä kiinni näpistyksestä noin 40-vuotias mies.

Miehen oli yllättänyt kaupassa makean himo ja hän oli laittanut taskuunsa neljä suklaapatukkaa makeisosastolta. Tämän jälkeen mies yritti poistua liikkeestä maksamatta tuotteita.

Mies on jäänyt vuoden aikana kiinni erilaisista omaisuusrikoksista 20 kertaa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.