Maanantai 27.03.2023
Nimipäivät: Sauli, Saul
Hämeenlinna
Lumikuuroja
-4°C
Tuuli: 8 m/s ENE
 

Mika Walkamo ehdolle kuntavaaleihin Hämeenlinnassa kokoomusehdokkaana

Kokoomus Hämeenlinnan kunnallisjärjestö asettaa ehdolle myös Mika Walkamon.

Kokoomuksen Hämeenlinnan kunnallisjärjestö ry on nimennyt Mika Walkamon ehdolle kevään kunnallisvaaleissa.

Walkamo on palkittu, pitkän linjan yrittäjä. Hän toimii tällä hetkellä muunmuassa Vanajanlinna Groupin hallituksen puheenjohtajana, sekä Hämeen Yrittäjien varapuheenjohtajana. 

– Vuoden 2019 eduskuntavaaleissa sain 1500 ääntä pelkästään Hämeenlinnasta ? se luottamus kannusti asettumaan ehdolle myös kuntavaaleissa, perustelee Walkamo.  

– Mika on loistava ehdokas. Kovan luokan yrittäjä, joka ei pelkää haasteita. Elinkeinoelämän puolestapuhujia tarvitsemme lisää valtuustoon. Mika Walkamon kaltainen toimija on todella mahtava ehdokas listallamme, kehuu Kokoomuksen Hämeenlinnan kunnallisjärjestön puheenjohtaja Antti Ahonen.  

– Vaaliteemojani ovat kasvava, kehittyvä ja huolehtiva Hämeenlinna. Toivon, että kunnallisessa päätöksenteossa voitaisiin jättää turha riitely sekä vastakkainasettelu ja keskittyä sen sijaan Hämeenlinnan kehittämiseen, jatkaa Walkamo. 

Walkamo tekee paluun kuntapolitiikkaan vuosien jälkeen, sillä hän toimi kokoomuksen kaupunginvaltuutettuna Hämeenlinnassa vuosina 1992 – 2000. Walkamo oli myös ehdolla vuoden 2019 eduskuntavaaleissa saaden yli 3000 ääntä.  

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.