Maanantai 15.07.2024
Nimipäivät: Rauni, Rauna

Tuuli:
 

Mies yritti lyödä mopoilijoita patukalla

Hätäkeskus antoi poliisipartiolle tehtävän tiistai-iltana Hämeenlinnan Katumalle. Ilmoituksen mukaan alueella oli tapahtunut pahoinpitely.

Poliisipartion selvityksen mukaan kaksi poikaa oli ajellut mopoilla hiekkapolulla, kun erään kiinteistön pihasta oli tullut mies patukan kanssa ja yrittänyt lyödä poikia.

Pojat olivat kaatuneet mopoineen tilanteessa ja saaneet vammoja.

Kolmekymppinen patukkamies halusi lopettaa omatoimisesti mopoilla rälläämiseen kyseisessä paikassa. Poliisi kirjasi tapahtuneesta rikosilmoituksen pahoinpitelystä.

Poliisipartio suoritti liikennevalvontaa tiistai-iltana kolmostiellä Hämeenlinnan Tiiriössä, kun partio kiinni huomiota etelän suunnasta tulleeseen henkilöautoon. Poliisin tietojen mukaan kyseisen auton kuljettaja olisi ajokiellossa.

Poliisi pysäytti auton ja sitä kuljetti ajokiellossa oleva keski-ikäinen mies. Kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin 1,03 mg/l.

Mies käytettiin verikokeissa ja hänet kuulusteltiin epäiltynä törkeään rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

Kolmekymppisen miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen myöhään tiistai-iltana Hämeenlinnassa valtatien 3 ja 10 liittymäalueella, jossa on käynnissä tietyöt.

Poliisipartio mittasi pohjoisen suuntaan ajaneen henkilöauton nopeudeksi 104 km/h nopeusrajoituksen ollessa 50 km/h.

Pysäytystilanteessa partio havaitsi, että henkilöautoon oli kuormattu varsin paljon alkoholipakkauksia.

Partio punnitsi auton ja totesi siinä olevan ylipainoa 180 kiloa. Auto oli kuormattu niin, että ylitetty akselipaino vaikuttaa auton hallintaan.

Kuljettaja kuulusteltiin ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Kuljettaja korjasi myös auton kuormauksen.

Nuorukainen väänsi henkilöauton keulamerkin irti tiistai-iltana pysäköidystä autosta Hämeenöinnan Toriparkissa. Nuori mies oli tekonsa jälkeen auton kyytiin poistuen tapahtumapaikalta.

Poliisipartio tapasi kyseisen nuoren myöhemmin, mutta keulamerkkiä ei löytynyt. Nuoren miehen epäillään syyllistyneen lievään vahingontekoon.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.