Maanantai 15.07.2024
Nimipäivät: Rauni, Rauna

Tuuli:
 

Maaliskuun taidekahveilla nautitaan hyvästä seurasta ja valokuvataiteesta

Hämeenlinnan taidemuseon ja Vapaaehtoiskeskus Pysäkin järjestämät kuukausittaiset taidekahvit jatkuvat, ja maaliskuun taidekahvit keitetään perjantaina maaliskuun 17. päivänä kello 14 – 16 Hämeenlinnan taidemuseon punatiilisessä Lohrmann-rakennuksessa.

Maaliskuun tapaamisen teemana on valokuvataide, ja sillä tutustutaan Vexi Salmi ja ystävät -näyttelyn valokuvateoksiin ja kuvataiteilija Anne Tammisen toteuttamaan Vapaa tarina taidelaukkuun, johon kuuluu kuusi valokuvateosta.

Taidekahvit ovat rentoja kokoontumisia taiteen ja kahvikupin äärelle. Taidekahveilla tutustutaan aluksi taidemuseon näyttelyyn tai teoksiin jonkin tietyn teeman kautta, jonka jälkeen kahvitellaan ja keskustellaan näyttelystä, tapaamisen teemasta, taiteesta ylipäänsä tai jostain aivan muusta. Taidekahveilla tärkeintä on kokoontuminen ja rento yhdessäolo, ei aiheessa pysyminen tai taiteentuntemus.

Taidekahvit sisältyvät museon pääsymaksun hintaan. Taidekahveilla on mukana Vapaaehtoiskeskus Pysäkin vapaaehtoisia, KulttuuriJelppareita.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.