Perjantai 01.12.2023
Nimipäivät: Oskari

Tuuli:
 

Loimalahden uusi kerhotila palvelee lapsiperheitä

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan uusi kerhotila kuhisee toimintaa jo ensi viikosta alkaen. Loimalahden leirikeskuksen entiseen talonmiehen asuntoon peruskorjattu tila on muuttunut lapsiperheiden olohuoneeksi, joka palvelee erityisesti Loimalahden, Sammon ja Hirsimäen asukkaita. Tila avataan keskiviikkona 12.8.

Maanantaisin klo 13.30-15.30 Loimalahdessa on perhetupa, joka on pikkulapsiperheiden avoin olohuone. Se tarjoaa leikkiseuraa lapsille ja juttuseuraa sekä vertaistukea vanhemmille.

loimalahti_kerho4p

Keskiviikkoisin klo 9.30-11.30 Loimalahdessa kokoontuu perhekerho, johon lapset ja vanhemmat tai lasten hoitajat voivat tulla yhdessä. Perhekerhossa leikitään, lauletaan, askarrellaan, kuunnellaan satuja ja hiljennytään kirkkovuoteen liittyvien aiheiden ympärillä. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua eikä toiminta maksa osallistujille mitään.

loimalahti_kerho5p

Tiistaisin ja perjantaisin Loimalahdessa kokoontuu maksullinen päiväkerho, joka on tarkoitettu 3?6-vuotiaille. Maksullisiin kerhoihin ilmoittautuminen on jo päättynyt.

Seurakunnalla on 10 kerhopaikkaa eri puolilla kantakaupunkia ja Rengossa. Lasten kerhoja vetävät koulutetut lastenohjaajat. Toiminta on avointa kaikille perheille.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.