Perjantai 19.07.2024
Nimipäivät: Sari, Saara, Sara, Salla, Salli

Tuuli:
 

Kolariauton kontissa katalysaattoreita Hämeenlinnassa

Hätäkeskus antoi poliisipartiolle tehtävän keskiviikkona iltapäivällä valtatielle 3 Hämeenlinnan keskustan kohdille. Ilmoituksen mukaan kolarissa oli osallisena kaksi henkilöautoa. Partio sai tapahtumapaikalla selville, että parikymppinen nainen oli ajanut henkilöautolla moottoritietä pohjoisen suuntaan kyydissään kaksi matkustajaa. Autoon oli tullut tekninen vika ja kuljettaja oli pysäyttänyt autonsa moottoritien oikeaan laitaan.

Keski-ikäinen mies oli ajanut henkilöautolla moottoritietä myöskin pohjoisen suuntaan. Hieman Hämeenlinnan keskustan jälkeen hän törmäsi kuljettamallaan autolla pysähtyneen auton vasempaan takakulmaan.

Autot vaurioituivat törmäyskohdistaan. Törmänneen auton kuljettaja ei loukkaantunut, mutta pysähtyneessä autossa olleet kolme henkilöä kuljetettiin tarkastuksiin. Poliisi havaitsi tutkimuksissaan tienlaitaan pysähtyneen auton takakontissa katalysaattoreita, joiden alkuperää ei autossa olleet osanneet selvittää. Poliisi epäilee katalysaattoreita anastetuiksi, joten auton kyydissä olleet kaksi nuorta miestä otettiin kiinni varkauteen. Liikenneonnettomuutta poliisi tutkii liikenneturvallisuuden vaarantamista.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.