Sunnuntai 28.05.2023
Nimipäivät: Alma
Hämeenlinna
Melkein selkeää
16°C
Tuuli: 10 m/s SSW
 

KHSHP:n puhelinliikenteessä ensi viikolla noin neljän tunnin katkos

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin puhelinpalvelujen toimittaja Sonera muuttaa verkkotekniikkaansa nykyaikaisemmaksi siirtymällä täysin reititettyihin verkkoihin. Tästä syystä puhelinliikenteen IP-osoitteet vaihtuvat.

IP-osoitteiston vaihdoksen takia Hämeenlinnan ja Riihimäen yksiköiden puhelinkeskukset täytyy asentaa uudelleen ja puhelinliikenne varajärjestelmää lukuun ottamatta ei ole käytettävissä katkoksen ajan, sairaanhoitopiiri tiedottaa.

Katkoksen arvioitu kesto on enintään neljä tuntia, ja katkos tapahtuu tiistaina 24. tammikuuta kello 23.30 alkaen. Katkoksen arvioitu päättymisaika on siis keskiviikko 25. tammikuuta kello 03.30. Puhelinkatkoksen aikana sairaanhoitopiirin normaalit numerot eivät ole toiminnassa.

Katkoksen aikana käytössä oleva numero on 044 4949 731. Kyseinen numero on käytössä vain katkoksen ajan ja puhelut siihen ohjautuvat päivystykseen, josta tarpeen mukaan asiakas ohjataan eteenpäin. Hätätilanteissa potilaita pyydetään ottamaan yhteys yleiseen hätänumeroon 112.

Katkoksen aikana väliaikaisesta puhelinnumerosta tiedotetaan äänitiedotteella KHSHP:n puhelinnumeroissa ja verkkosivulla. Sairaalan sisäinen puhelinliikenne järjestetään katkoksen aikana VIRVE-verkon ja GSM-varajärjestelmän kautta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.