Maanantai 05.06.2023
Nimipäivät: Sulevi
Hämeenlinna
Melkein selkeää
16°C
Tuuli: 8 m/s W
 

Keskusta pimenee kaupantekoon

Tänään perjantaina toteutuva Pimeän Kaupan Ilta on ennätysvilkas sekä osallistuvien kauppaliikkeitten että tapahtumien suhteen.

Iltakymmeneen palvelevia liikkeitä on tempauksessa mukana 120. Yritykset ovat lähteneet tapahtumaan hyvillä tarjouksilla ja selkeillä alennusprosenteilla.

Kaupankäynniin lomaan on rakennettu ohjelmaa: Wetterhoffilla on mm. hohtoneulonnan SM-kisat, Länsi-Reskan puolella kello 20 Flash mob -tanssitapahtuma, johon houkutellaan satoja tanssijoita. Kauppakeskus Linnassa on ilmapallotaikuri ja musiikkia sekä HPK:n pelaajia.

Keskustalon kauppapihalla on livemusiikkia ja esillä mm. Iittalan poropuisto. Keskustalon pihalla ja Länsi-Reskalla voi bongata myös Reska-tyttöehdokkaita.

Sibeliuksenkadun yläreunassa on Bongaa pimeä tarjous -tempaus.

Keskustalon kauppapihalla saa silittää poroa.

Keskustalon kauppapihalla saa silittää poroa.

Ostoksille lähtevien kannattaa napata matkaansa keskiviikkona jaettu Reska.fi -lehti, jossa on sivukaupalla rahanarvoisilla alennuksille ryyditettyjä tarjouskuponkeja. Lehtiä saa vielä mm. kauppakeskus Linnasta, Tavastilasta, Tiiriön tavarataloista, Keskustalosta jne. Tarjoukset voi tarkistaa näköislehdestä.

http://reska.netpaper.fi/1568/reska2010-30.9.2013-reska-14-13-s1-reska-14-13

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.