Lauantai 13.07.2024
Nimipäivät: Joel, Ilari, Lari

Tuuli:
 

KD Häme nimesi ehdokkaita eduskuntavaaleihin

Nyt nimettyjen ehdokkaiden joukossa on myös hämeenlinnalainen Vuokko Syväntö.

Kristillisdemokraattien Hämeen piiri on nimennyt lisää ehdokkaita kevään 2023 eduskuntavaaleihin. Ehdokkaat ovat heinolalainen Risto Auvinen, asikkalalainen Kari Kallio sekä hämeenlinnalainen Vuokko Syväntö. Lisäksi piiri julkisti vasta nyt aiemmin syksyllä nimetyn ehdokkaan, lahtelaisen Marjo Loposen.

Muut aiemmin julkistetut ehdokkaat ovat Päivi Räsänen ja Hannele Saari Riihimäeltä, Piia Aitto-oja Janakkalasta, Susanna Peltonen Tammelasta, Ville Turkkinen Hämeenlinnasta, Juha-Pekka Forsman, Iida Hovi ja Ville Melanen Lahdesta sekä Marko Smeds Hollolasta. KD lähtee vaaleihin täydellä listalla. Viimeinen ehdokaspaikka täytetään helmikuussa.

Risto Auvinen on Heinolassa asuva pappi ja teologian tohtori. Kari Kallio on asikkalalainen diplomi-insinööri, joka lähtee vaaleihin sloganilla: Suomeen suunnanmuutos. Marjo Loponen on lahtelainen pitkän linjan kaupunginvaltuutettu. Vuokko Syväntö on hämeenlinnalainen ohjaustoiminnan artenomi, yamk. Syväntö työskentelee ohjaajana tehostetun palveluasumisen yksikössä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.