Torstai 25.07.2024
Nimipäivät: Jaakko, Jimi, Jaakob, Jaakoppi

Tuuli:
 

Yona Suiston illassa

Suuren yleisön silmien eteen itsensä viime kesän tangomarkkinoilla laulanut Johanna “Yona” Louhivuori nähdään tänään itsenäisyyspäivän aattona Suistolla. Yona on nuori ja omaperäinen solisti, joka onnistui pöllyttämään tangomaailmaa, pääsemällä arvostetun kisan finaaliin saakka. 
Hänellä on taito luovia niin pop, jazz, iskelmä kuin rap- ja reggaerytmien maailmassa. Lisäksi koko ikänsä musiikkia harrastaneella Yonalla on suloinen, eteerinen, mutta vahva ääni. Näyttävän esiintulon viime vuosina tehnyt Louhivuori jakaa mielipiteitä, mutta on ehdottomasti yksi mielenkiintoisimmista nuorista naisartisteista tämän hetken Suomessa.
Yona on  julkaissut omalla nimellään kolme levyä, joista jokainen on menestynyt edellistä paremmin. Viimeisin,  2012 syksyllä ilmestynyt albumi “Vaikka tekee kipeää, ei haittaa” päätyi parhaimmillaan virallisen albumilistan 14. sijalle. Vuoden 2010 tulokas-Emmalla palkittu Yona on solistina myös karjalaisia vapauslauluja reggae sovituksin esittävässä Liljan Loisto-yhtyeessä, jonka toisena solistina nähdään Puppa J:nä tunnettu Janne Siro.
Illan aikana myöhemmin Suistoklubilla nähdään myös monen mielestä tämän vuoden kovimman tuottaja-levyn julkaissut Dj Polarsoul. Artistin debyyttialbumi “Pilvilinna” nousikin suoraan virallisen listan numero neloseksi. Asan kanssa kiertävä dj Polarsoul hallitsee soolokeikoillaan suvereenisti tanssilattiaa villiten yleisönsä dancehall, reggae ja hip hop rytmein. 
Koska on kyse juhlapäivästä Suomen täyttäessä 96 vuotta, Suisto pitää ovensa auki myöhään, jopa neljään saakka. Lisämausteena illassa nähdään myös sanataiteen edustajia. Räppärit Laiska Leppone, Olavi Punasilmä ja Timo Kotipoltto tuovat terveisensä myöhemmin yöllä. 
Yona & Pienet Pilvet, Polarsoul, Laiska Leppone, Olavi Punasilmä & Timo Kotipoltto + Levymekan Visajami-dj´t  n.klo 19 alkaen
to 5.12.2013 klo 21-04

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.