Keskiviikko 24.07.2024
Nimipäivät: Tiina, Kirsti, Kirsi, Kiia, Krista

Tuuli:
 

Venetsialaiset kuten ennen

Muutaman vuoden tauon jälkeen venetsialaiset palaa Ahveniston maauimalalle. Edellisen kerran vettä ja valoa juhliva tapahtuma järjestettiin vuonna 2009.

Perinteiseen tapaan tapahtumaa vietetään elokuun viimeisenä viikonloppuna. Venetsialaiset on koko perheen karnevaali, jonka ohjelma on suunniteltu kaikenikäisille.

Klo 18 käynnistyy kulkue, jonka päämääränä on maauimala. Altaalla nähdään Hämeenlinnan uimaseuran taidokkaita uimahyppy- ja uintiesityksiä ja Uinti Vantaan taitouimareiden upeita esityksiä sekä Apparan kummien, eli Ahveniston maauimala- hanketta edesauttaneiden henkilöiden, tempaus. Dj soittaa musiikkia altaalla koko illan.

Maauimalan allas on suljettu yleisöltä näytösten ajan klo 17.30?19.30, mutta tämän jälkeen altaaseen pääsee uimaan ja altaassa järjestetään allasdisco. Uiminen altaassa päättyy klo 20.30.

Rannalla on puolestaan koko perheen työpajoja, joissa rakennetaan muun muassa saippuakuplapuhallinta sekä maailmaa tulikärpäsille ja kiiltomadoille. Kodalla soi koko illan akustinen musiikki leirinuotiotunnelmissa ja saunomaan pääsee Ahveniston yleisösaunassa klo 18?20.30. Sauna on sekasauna, mutta miehille ja naisille on omat pukuhuoneet. Alueella ovat mukana myös Linnan Pallon kuumailmapallo. Ahveniston suojeluyhdistys myy makkaraa ja lettuja.

Illan päättää ilotulitus klo 21.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.