Keskiviikko 07.06.2023
Nimipäivät: Suvi, Roope, Robert
Hämeenlinna
Selkeää
8°C
Tuuli: 3 m/s WNW
 

Torilla tanssittiin eläimenä

Hämeenlinnan torilla nähtiin maanantaina erikoinen esitys, kun musiikkivastaavana toiminut Susi, Viekas Kettu ja Joulukarhu kaivoivat auton takaboksista esiin musiikkivehkeet ja laittoivat jalalla koreasti joululaulujen tahdissa. Ainakin pari rohkeaa ohikulkijaa liittyi mukaan heti alkuminuuteilla.

Tanssitaiteilija Tanja Kunnariksi itseään väittänyt  Joulukarhu otti peräkonttidiscosta ilon irti. Kuvaaja: Juha Reinikainen.

Tanssitaiteilija Tanja Kunnariksi itseään väittänyt Joulukarhu otti peräkonttidiscosta ilon irti. Kuvaaja: Juha Reinikainen.

Joulukarhu sanoi olevansa Tanja Kunnari ja kettupuvussa oli väitetysti Tuula Jalasvirta-Kreander, molemmat tanssitaiteilijoita. Musiikista vastannut hippimäinen susi kertoi olevansa Aleksi Aromaa. Tapahtuma oli avaus Tanssivalle Joulukalenterille joka on Sisä-Suomen tanssin aluekeskuksen kokonaisuus. Hämeenlinnan torilla järjestetyn peräkonttijouludiscon puolestaan järjesti Hämeenlinnan seudun tanssin ammattilaiset ry. joka on melko tuore yhdistys.

? Hämeenlinna on tanssimyönteinen paikka ja täällä on tehty paljon tanssin eteen. Harrastajia ja toivottavasti myös tulevia tanssin ammattilaisia on paljon, Tanja Kunnari kertoi.

Kunnarin mielestä tanssin asema on yleensä ottaen hyvä.

? Parin viime vuoden aikana tanssi on saanut paljon julkisuutta myös tv:n tanssiohjelmien ansiosta.

Juha Reinikainen

IMG_0744 IMG_0727

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.