Tiistai 23.07.2024
Nimipäivät: Olga, Oili

Tuuli:
 

Tiia Nurmisesta Hämeen Vahvin Poliitikko

Neljättä kertaa järjestetty vappuaaton perinne, eli Hämeen Vahvin Poliitikko kilpailu ei tänäkään vuonna jäänyt pitämättä ja kilpailijoissa laatu korvasi määrän. Reskalla, hotelli Emilian terassin edessä käyty leikkimielinen taistelu päättyi tasapeliin pisteissä.

Kevyempänä kilpailijana SDP:n edustaja Tiia Nurminen vei voittopotin perussuomalaisten nokan edestä, vaikka viime vuosien voittajan Lulu Ranteen ollessa työmatkalla he olivat palkanneet stuntiksi maan vahvimman koomikon XL Samin, joka on jo vuosia ollut puolueen vankka jäsen vaikka tänään joutuikin taipumaan hopealle siromman kanssakilpailijan edessä.

Voittaja Tiia Nurminen. Kuva Marita Pekkarinen.

Itse kisa ei sisältänyt komiikkaa, sillä osallistujilta testattiin raa´asti otevoimaa, nopeutta ja kestävyyttä vaativin lajein, jotka ovat tuttuja perinteisistä vahvin-kilpailuista. Kilpailussa miehet ja naiset mittelevät toisiaan vastaan ja naisen suorituskilo on puolet miehen kilosta ja normaalista politiikasta poiketen, osallistujat mittelevät omalla vastuullaan sekä omalla vakuutuksellaan.

Kilpailupaikalla vähäisen osanottajamäärän epäiltiin johtuvan seuraavista syistä:

  1. harva poliitikko uskaltaa tehdä mitään ollen vastuussa tekemisestään
  2. tapahtumasta ei saa kokouspalkkiota
  3. Vappuna poliitikoilla on muutakin tärkeää tekemistä ? kuten esimerkiksi skumpan juonti jo aamusta alkaen
  4. kilpailupaikalle ei pääse matkustamaan auton takakontissa, ellei lasketa mukaan poliisiautoa

Järjestäjä Heavy Events Ohjelmapalvelut kiittää osallistujia, yleisöä sekä yhteistyökumppani Hotelli Emiliaa ja erityisesti SDP:n ja Perussuomalaisten aktiiveja, jotka vielä kilpailupäivänäkin yrittivät haalia lisää kilpailijoita tapahtumaan.

Hämeen Vahvin Poliitikko Voittajat:

  • 2015: Sari Rautio, KOK
  • 2016: Lulu Ranne, PS
  • 2017: Lulu Ranne, PS
  • 2018: Tiia Nurminen, SDP

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.