Lauantai 13.07.2024
Nimipäivät: Joel, Ilari, Lari

Tuuli:
 

TANSSI: Viiden tanssijan Käyntikortti ensi-iltaan

Torstaina nähdään, mitä helsinkiläinen tanssikoreografi Hanna Brotherus on tuonut lisää viiden hämeenlinnalaisen ammattitanssijan yhteisproduktiona tekemään tanssiteokseen Käyntikortti.

Hyvin erilaisista tanssityyleistä ja -lajeista tunnetut tanssijat ja tanssinopettajat Anna Haaranen, Hanna Häyrynen, Kati Mäkelä, Marjuska Santala ja Heidi Wasko ovat tehneet koreografian siitä, mistä heidät tunnetaan ja mistä he haluavat olla tunnettuja.

Siinä missä hämäläisyyteen liitetään ajatus hitaudesta, osoittavat viisi eri tanssilajin konkaria kykynsä nopeudessa ja tehokkuudessaan.  He esittelevät itsensä konkreettisesti siinä valossa, vaatteessa ja liikkeessä, jossa haluavat tulla nähdyksi ja ovat ylpeitä siitä.

Kollaasimainen teos leikkii aikamme leikkiä siitä, kuinka meidän on osattava kertoa itsestämme mahdollisimman paljon, mahdollisimman lyhyessä ajassa.

Koreografi Hanna Brotherus  tunnetaan erityisesti työstään erilaisten ja eri ikäisten ihmisryhmien parissa. Hänen koskettavia ja toivoa luovia näyttämöteoksia on esitetty mm. Suomen Kansallisteatterissa ja Helsingin kaupunginteatterissa.

Käyntikortti to 1.12. Verstaalla tanssisalissa klo 19.

img_20161122_014116

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.