Perjantai 08.12.2023
Nimipäivät: Kyllikki, Kylli

Tuuli:
 

Suisto tarjoilee lauantaina illan täydeltä räppiä

ASA esiintyy Suistolla lauantaina.

Rap-muusikko Asa julkaisi joulukuussa uuden albumin “Avar uus” ja saapuu levyn tiimoilta ensimmäistä kertaa Hämeenlinnaan keikalle lauantaina 11.3.

Suiston keikalla Asan taustalla nähdään MPC-duo ME-ME, jolla on näpit vahvasti mukana myös uudella levyllä. Asa on julkaissut ansiokkaan uransa aikana Asa-nimen alla jo kunnioitettavat 11 albumia.

Haamu on Joensuusta Turun ja Tampereen kautta Helsinkiin emigroitunut MC ja tuottaja, jonka synnyinjuuret vievät tasaisin väliajoin miehen myös Moskovaan.

Sooloilun ohella Haamu on tehnyt yhteistyötä lukuisten kotimaisten rap-artistien ja tuottajien kanssa, esim. DJ Polarsoulin albumilla ?Pilvilinna? ja on jäsenenä kolmihenkisessä Tre-Funk III -yhtyeessä.

Haamun kaksi viimeisintä pitkäsoittoa Aikaa kalliimpi (2012) ja Puhallus (2015) julkaistiin Jodarokin ja Lahti-Sampan luotsaaman Meiän Musiikki -levymerkin kautta. Uusin albumi ilmestyy Monsp Recordsilta. Tulevalta levyltä voi odottaa modernin maalailevaa mutta iskevää hip-hopia ja futuristista R&B:tä, sekoitettuna Haamun vaivattomaan flow?hun. Biisit äänitetään ja miksataan yhdessä Kalifornia-Keken kanssa.

(Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.