Sunnuntai 10.12.2023
Nimipäivät: Jutta

Tuuli:
 

SOL-pesulan vakkareille oma klubi alennuseduin

SOL-Palvelupesulat ohjaavat vanhat ja uudet  kanta-asiakkaansa maaliskuussa lanseerattavaan Hymyklubiin, josta yritys kertoo myös uusilla facebook-sivuillaan.

Pelkästään päivittämällä tietonsa paikalliseen SOL-pesulaan saa maaliskuun ajan 30 prosentin alennuksen vaatteiden pesusta. Alennus on kertaluonteinen.

-Tietojen päivitys käy kätevästi vaikka tässä Goodmanissa tai Birger Jaarlinkadun pisteessämme. Toki se onnistuu myös www-sivujemme kautta, kertoo myymälänhoitaja Pauliina Voutilainen.

SOL kerää asiakkaansa Hymy-klubiin. Maaliskuun jäsenetuna tarjotaan 30 % alennusta pesusta. Lisäpalveluina tarjotaan vaatteiden korjausompelua ja suojakäsittelyä. Liinavaatteet lähtevät talosta aina silitettyinä, kertoo Goodmanin toimipisteen myymälänhoitaja Pauliina Voutilainen.

Hymyklubin jäsenille tullaan jatkossakin tarjoamaan vaihtuvia pesuetuja.

-Asiakkaan pesulahistorian perusteella voimme lähettää asiakkaillemme erilaisia etuja. Ne saa käyttöönsä esittämällä uutiskirjeessä tullutta Hymyklubikortin kuvaa.

Sähköpostitse tarjotaan myös vaatehuoltoon liittyviä tiedotteita ja vinkkejä. Bonusta palvelutapahtumat eivät kerrytä.

Vaatetusalan artesaaniksi kouluttautunut Pauliina Voutilainen sanoo juuri palvelun erottavan SOL-pesulat muista alan toimijoista.

-Keskustelemalla asiakkaan kanssa saa paljon vinkkiä, millaista pesua kannattaa suositella. Automatiikka on viety pitkälle, mutta erikoistapauksissa voi aina miettiä ja ottaa selvää, olisiko joku vielä sopivampi käsittelytapa. Eli tavallaan luovaa työtä tämäkin, Pauliina Voutilainen kuvaa pesulatyötä.

MInna Koski vastaa SOL:n Birger Jaarlinkadun toimipisteestä. Suojakäsittely lisää vaatteen käyttöikää.

Pesun lisäksi SOL-Palvelupesulat voivat Hämeenlinnassa tarjota korjausompelua. Tekstiilien suojakäsittely on myös suosittua. Se pidentää tuotteen käyttöikää ja sopii monille materiaaleille, koska suojapinnoite on hajuton ja väritön.

Arjen ja miksei juhlienkin järjestämisen helpottamiseksi Pauliina Voutilainen antaa vinkin.

-Meillä saa liinavaatteet pestyinä ja mankeloituna kuuden euron kilohintaan. Minimi on neljä kiloa. Tämä on tosi suosittu palvelu.

(Reska.fi)

 

 

 

 

 

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.