ReskaRaflat: Popino päivitti klassikot ja kevensi lounaslistaa
Popino jatkaa tammikuussa aloitettua kevytlounasta kevääseen saakka. Normilounaan rinnalle listalle nostettu kevyempi vaihtoehto oli aluperinkin asiakkaiden toive.
-Menekki ja palaute rohkaisivat jatkamaan. Eikä se ole vain naisten juttu, keittiöpäällikkö Petri Lindholm
Keskustan ravintoloiden asiakkaista monet tekevät fyysisesti kevyttä toimistotyötä, mikä määrittelee paljolti myös työviikon lounastarpeet.
Asiakaslähtöistä on myös Nostalgia-lista, jonon Petri Lindholm on koonnut vuosikymmenten suosikkeja.
-Reseptiikka on nyt kirjoitettu muistiin. Tätä ennen se oli tekijöiden muistissa.
Nostalgia-listalla on nyt Popino-uskollisille tuttuja ruokia jo 1990-luvulta lähtien. Lihaa se olla piti, kuten nimet Alibaban sapeli ja Atamanin filekin viittaavat. Wiskipossu-nimi kertoo kaiken.
Popinon facebook-sivu toimii nykyisin hyvänä infokanavana.
-Joulukuussa meni tuhat rikki ja tammikuussa tykkääjiä olikin jo yli 3000.
Suosiota saattoi avittaa se, että Popino äänestettiin loppuvuodesta Hämeenlinnan parhaaksi ruokaravintolaksi. Nyt titteli tarvitsee ansaita taas uudestaan.
Ilkka Peltoniemi
Tarvitseeko palvelunne lisää näkyvyyttä? Siihen auttaa Reska.fi-julkaisujen sisältömarkkinointi. Ota yhteys: toimitus@reska.fi.
Jätä vastaus
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.