Keskiviikko 24.07.2024
Nimipäivät: Tiina, Kirsti, Kirsi, Kiia, Krista

Tuuli:
 

RESKARAFLA: Wanha Pankki hämeenlinnalais-omistukseen

Pörssiyhtiö Restamax myi kävelykatu Reskalla sijaitsevan ravintola Wanhan Pankin takaisin hämeenlinnalaisomistukseen. Lennossa omistajaa vaihtanut ravintola avasi ovensa saman tien. Nimi säilyi, mutta konsepti uusiutuu.

Outi Mertamon, Miika Mertamon ja Arto Korhosen omistuksessa tarjontaan tulee taas lounas ja myös a´la carte -annoksia. Alakerran kabinettitilat otetaan käyttöön saman tien.

Wanha Pankki on nyt hämeenlinnalaisilla yrittäjillä. Miika ja Outi Mertamo pyörittävät lisäksi Fresnoa, King´s Pubia ja Linnan Ravintola Brahea.

Wanha Pankki on nyt hämeenlinnalaisilla yrittäjillä. Miika ja Outi Mertamo pyörittävät lisäksi Fresnoa, King´s Pubia ja Linnan Ravintola Brahea.

Monia ravintolakonsepteja entisen Tawastia Bankin paikalla kokeillut Restamax oli kaupassa aloitteellinen.

– Olemme Miikan kanssa kumpikin tehneet töitä Restamaxille. Siitä kontaktit. Onneksi he ehtivät nimetä paikalle hyvän nimen, josta pidämme kiinni, Outi Mertamo iloitsee.

– Edellinen remontti tähän tehtiin viime toukokuussa, joten muutoksia tulee lähinnä ulkoteippauksiin. Muita muutoksia on karaoken vaihtaminen pieniin perjantai-iltojen duo- ja triokeikkoihin ehkä kerran kuukaudessa.

– Terassi pysyy auki läpi vuoden ja kesällä on taas Reska-festareiden vuoro. Myös muut musiikki- ja kaupunkitapahtumat ovat mieluisia yhteistyökumppaneita.

(Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.