Keskiviikko 06.12.2023
Nimipäivät: Niilo, Niko, Niki, Niklas, Nikolai

Tuuli:
 

Reskalla nostettiin maljoja Parkki Business Parkin avajaisissa

Marko Ahtiainen Hämeen Uusyrityskeskuksesta nosti kuohuviinipulloa Parkki Business Parkin avajaisissa.

Hämeenlinnan keskustaan on saatu yrityspalveluiden ja yritysten keskittymä, jossa pitäisi kukoistaman viranomaisten raja-aidattomuus ja palveluhenkisyys sekä yritysten välinen yhteistyö.

Näin Parkki Business Parkin avajaisissa perjantaina ainakin vakuuttelivat paneelikeskustelijat.

? Yritysten kehittyminen ja työpaikat ovat koko seudulle tärkeitä, vastasi Hämeenlinnan kaupunginjohtaja Timo Kenakkala kysymykseen siitä, onko Parkista hyötyä koko Hämeenlinnan seutukunnalle.

Kenakkala kertoi, että kaupunginjohdon agendalle Parkin tapaisen palvelukeskittymän luominen nousi, kun kaupungintalolle pohdittiin perustettavaksi elinkeinosiipeä.

? Elinkeinopalvelut oli ennen ripoteltu ympäri kaupunkia, vaikka mahdollistava kaupunki on yksi osa uuden Hämeenlinnan strategiaa.

Kaupunginjohtaja Timo Kenakkala (vas.) sekä toimitusjohtajat Kari Saarinen Linnan Kehityksestä ja Mika Helin Etelä-Hämeen Osuuspankista.

Samantyyppisiä pohdintoja kertoi käyneensä Linnan Kehitys Oy:n toimitusjohtaja Kari Saarinen.

? Nyt on pyritty siihen, että täällä on yhteisö jossa se ratkaisu haetaan yrittäjälle.

Paneelin vetäjä, Marko Ahtiainen Hämeen Uusyrityskeskuksesta, kysyi myös, oltiinko Parkin käynnistämisessä hitaita.

? Keväällä 2019 käytiin ensimmäiset keskustelut asiasta, joten uskon että muut maakunnat voisivat lähteä viivalle nopeudessa, vastasi toimitusjohtaja Mika Helin Etelä-Hämeen Osuuspankista.

Osuuspankin toimitaloon kävelykatu Reskalle, Kauppakeskus Optelliin avatun Parkin avajaisissa riitti mukavasti väkeä, vaikka yleisön sijoittelussa noudatettiin koronaturvatoimia.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.