RAFLAT: Myllytupa on Kantolan luottokeittiö
Lounastarjontaa ja kilpailua on Hämeenlinnassa runsaasti, mutta Kantolassa sijaitseva Myllytupa on vuosien mittaan luonut asiakaskunnan, joka löytää kattavan noutopöydän ääreen myös kantakaupungista.
Vesa-Pekka Tauru ja Risto Kasurinen ovat kahteen pyörittäneet Myllytupaa jo vuosia. 10-vuotisjuhliakin voisi ruveta suunnittelemaan.
Ensin palkansaajana ja sitten yrittäjänä ruokaa tehnyt Vesa-Pekka sanoo ravintolan Top kolmosesta löytyvän ainakin itsetehdyn kebabin ja lehtipihvin.
-Kaikenlaiset pataruuat vetävät myös hyvin väkeä.
Vaikka asiakaskunnasta iso osa on fyysistä työtä tekeviä duunareita, on salaattipöydästä tullut yksi suosikeista.
-Päätimme lisätä salaattipöytään tuotteita oikein kunnolla ja se palkitsi. Siitä saa rakennettua vihannesannoksen koko päivän tarpeisiin.
-Toinen tärkeä juttu on se, että teemme kaiken itse kastikkeista alkaen. Voita ja vehnäjauhoja unohtamatta.
Jälkkäriksi riittää kahvi ja Vanajan keksit, joiden myymälä on Myllytuvan ohessa.

Kuvateksti: Yrittäjät Risto Kasurinen (vas.) ja Vesa-Pekka Tauru ovat pyörittäneet Myllytupaa kohta kymmenen vuotta. Avuksi palkattiin Emmi Meriläinen.
Myllytuvan pito- ja juhlapalvelu pitää huolen siitä, että lounasaikojen päälle riittää myös tekemistä. Palvelut räätälöidään aina henkilökuntaa myöten.
-Olemme hinnoitelleet ateriapalvelumme siten, että asiakas voi halutessaan hoitaa itse juhlien tarjoilun ja säästää henkilökuntakuluissa.
-Tuomme juhlapaikalle ruuat ja tarjoiluastiat ja neuvomme kädestä pitäen, miten homma sujuu ominkin voimin. Se on niin kuin win-win.
-Oman mukavan lisänsä tuo Iron Maiden ?konsertti.
Tarvitseeko palvelunne lisää näkyvyyttä? Siihen auttaa Reska.fi-julkaisujen sisältömarkkinointi. Ota yhteys: toimitus@reska.fi.
Jätä vastaus
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.