Tiistai 06.06.2023
Nimipäivät: Kustaa, Kyösti, Kustavi
Hämeenlinna
Melkein pilvistä
10°C
Tuuli: 2 m/s NW
 

RAFLAT:  Myllytupa on Kantolan luottokeittiö

Lounastarjontaa ja kilpailua on Hämeenlinnassa runsaasti, mutta Kantolassa sijaitseva Myllytupa on vuosien mittaan luonut asiakaskunnan, joka löytää kattavan noutopöydän ääreen myös kantakaupungista.

Vesa-Pekka Tauru ja Risto Kasurinen ovat kahteen pyörittäneet Myllytupaa jo vuosia. 10-vuotisjuhliakin voisi ruveta suunnittelemaan.

Ensin palkansaajana ja sitten yrittäjänä ruokaa tehnyt Vesa-Pekka sanoo ravintolan Top kolmosesta löytyvän ainakin itsetehdyn kebabin ja lehtipihvin.

-Kaikenlaiset pataruuat vetävät myös hyvin väkeä.

Vaikka asiakaskunnasta iso osa on fyysistä työtä tekeviä duunareita, on salaattipöydästä tullut yksi suosikeista.

-Päätimme lisätä salaattipöytään tuotteita oikein kunnolla ja se palkitsi. Siitä saa rakennettua vihannesannoksen koko päivän tarpeisiin.

-Toinen tärkeä juttu on se, että teemme kaiken itse kastikkeista alkaen. Voita ja vehnäjauhoja unohtamatta.

Jälkkäriksi riittää kahvi ja Vanajan keksit, joiden myymälä on Myllytuvan ohessa.

Kuvateksti: Yrittäjät Risto Kasurinen (vas.) ja Vesa-Pekka Tauru ovat pyörittäneet Myllytupaa kohta kymmenen vuotta. Avuksi palkattiin Emmi Meriläinen.

Kuvateksti: Yrittäjät Risto Kasurinen (vas.) ja Vesa-Pekka Tauru ovat pyörittäneet Myllytupaa kohta kymmenen vuotta. Avuksi palkattiin Emmi Meriläinen.

Myllytuvan pito- ja juhlapalvelu pitää huolen siitä, että lounasaikojen päälle riittää myös tekemistä. Palvelut räätälöidään aina henkilökuntaa myöten.

-Olemme hinnoitelleet ateriapalvelumme siten, että asiakas voi halutessaan hoitaa itse juhlien tarjoilun ja säästää henkilökuntakuluissa.

-Tuomme juhlapaikalle ruuat ja tarjoiluastiat ja neuvomme kädestä pitäen, miten homma sujuu ominkin voimin. Se on niin kuin win-win.

-Oman mukavan lisänsä tuo Iron Maiden ?konsertti.

Tarvitseeko palvelunne lisää näkyvyyttä? Siihen auttaa Reska.fi-julkaisujen sisältömarkkinointi. Ota yhteys: toimitus@reska.fi. 

 

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.