Keskiviikko 06.12.2023
Nimipäivät: Niilo, Niko, Niki, Niklas, Nikolai

Tuuli:
 

RAFLAT: Keskustaloon jo toinen nepalilainen ravintola

Keskustaloon avattiin jo toinen nepalilainen ravintola. Ravintola Siddhartha tuli Hämeenlinnaan luottaen sikäläisen keittiön suosioon.  Kilpailuun asiakkaista yrittäjä suhtautuu rauhallisesti. “Keittiö ratkaisee?, sanoo kolme ammattikokkia Nepalista Suomeen rekrytoinut Sunil Bhandari.

Neljä vuotta nepalilaista ravintolaa myös Hyvinkäällä pyörittänyt Bhandari löysi Hämeenlinnan keskustalosta mieluisan kauppapaikan.

-Sijainti on keskeinen ja silti rauhallinen.

Ravintolan ovi pitää kuitenkin saada käymään taajaan. Siksi Siddhartha heitti syyskuun ajaksi kovan avajaistarjouksen.

-Annamme 30 prosentin alennuksen kaikista pääruuista.

Keskustalossa on nyt kaksi nepalilaista ravintolaa. Sunil Bhandarin ravintola Siddhartha avattiin viime viikolla.

Keskustalossa on nyt kaksi nepalilaista ravintolaa. Sunil Bhandarin ravintola Siddhartha avattiin viime viikolla.

Vaihtoehdot ovat tuttuja nepalilaisen ruuan ystäville: kanaa, lammasta, kasviksia, katkarapuja ja tietysti tuoretta tandor-leipää.

-Tulista ja mietoa, sanoo kokki Bhan Rishi Ram ja ja vinkkaa ilman muuta kokeilemaan omaa suosikkiaan ?Butter Chicken? ?kanaa voikermakastikkeessa.

Lista on pitkä ja annoksia myydään myös take away´nä.

Tiwari Tandoori ?Special on nimensä mukaisesti talon erikoinen. Tarjolle tulee lampaan jauhelihavartaita, lampaan sisäfilettä, kanaa ja kasviksia työtarpeineen.

Siddharthan annokset ovat aidosti nepalilaisia. Kaikki tarvittavat mausteet ja raaka-aineet ovat saatavissa toki Suomesta, mutta tekotapa ratkaisee.

Keittiö ja aitoius ratkaisee, tuumi Siddharthan yrittäjä ja haki kokkinsa Prambir Thapalian (vas.) ja Bhan Rishi Ramin Nepalista.

Keittiö ja aitous ratkaisee, tuumi Siddharthan yrittäjä ja haki kokkinsa Prambir Thapalian (vas.) ja Bhan Rishi Ramin Nepalista.

Sunil Bhandari käyttikin neljä kuukautta Nepalissa etsien osaavia ja Suomeen sopivia kokkeja.

-Hain viiden tähden kokkeja.  Haastattelin valtavan määrän ehdokkaita löytääkseni ammattilaisia, jotka ovat osaavia ja kykenevät työskentelemään ulkomailla. Esimerkiksi Bhan Rishi Ram on kokannut aiemmin Dubaissa ja Intiassa, Sunil Bhandari sanoo.

Ravintola Siddhartha Raatihuoneenkatu 13. Ruokalistat pian myös LounasReskassa.

Teksti ja kuvat: Ilkka Peltoniemi 

 

 

 

 

 

 

1 kommentti

  1. Jani Suhonen:

    Onko kotiinkuljetusta? Nythän Hämeenlinnassa ei saa tilattua kuin pelkkää kebabbia tai pizzaa. Kiinalaisetkaan eivät toimita :/

     

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.