Lauantai 23.09.2023
Nimipäivät: Mielikki, Miisa, Minja

Tuuli:
 

RAFLAKISA: Nooran viinibaari ja Voudin Kellari kärkikaksikko

Nooran Viinibaari ja Voudin Kellari ovat Reska.fi-ravintolaäänestyksen perusteella Hämeenlinnan viihtyisimpiä iltaravintoloita mallia 2016. Kaksi aivan erityyppistä ravintolaa kisasivat voitosta aivan äänestyksen loppuun saakka saakka.

Erityisesti naisten ja aikuisemman yleisön suosioon noussutta Nooran Viinibaaria piti erinomaisena 241 nettiäänestäjää. Vanhan nimensä palauttanut sporttinen Voudin Kellari sai 229 äänestäjältä parhaan arvosanan. Pubi meni kuitenkin kirkkaasti keulille, kun otettiin huomioon myös hyvä-äänet. Näin ykkössija päätettiin jakaa viini- ja olutbaarin kesken.

Voudin Kellariksi nimensä palauttaneen sporttipubin tunnelma nosti paikan iltaravintolaäänestyksen jaetulle ykkössijalle. Kuvassa ravintopäällikkö Tero Tila.

Noora Vennamo avasi viinibaarinsa kaksi vuotta. Yleisö tykkää: tuloksena jaettu ykkössija iltaravintolasarjassa.

Kaupungin ainut musiikkiklubi Suisto tuli äänestyksessä kolmanneksi ja joka vuosi kärkikahinoihin yltänyt olutravintola Birger neljänneksi.

Viime vuoden voittanut Skogster sai tyytyä sijaan viisi perässään Iloinen Kulkija (6.) ja Albertin Kellari (7.)

Viihtyisin iltaravintola ?listauksessa olivat mukana myös ns. lähiöpubit, joiden omaksi Top Viitoseksi muodostui 1225 ravintolaäänestykseen osallistuneiden perusteella Iloinen Kulkija, Vanha Nalle, Vinkalo, Papukaija Pub ja Pikku Eero.

Tanssipaikkojen kärkeen nousi Iskelmäbaari (8.) perässään Emilia Klubi  (9.) ja Night Life (10.).

Viihtyisimmän Iltaravintolan Top 10: 1. Nooran Viinibaari ja Voudin Kellari 3. Suistoklubi 4. Birger 5. Skogster 6. Iloinen Kulkija 7. Albertin Kellari 8. Iskelmäbaari 9. Emilia Klubi 10. Night Life.

Paras Ruokaravintola- ja Paras Lounasravintolaäänestyksen tulos julkistetaan myöhemmin tällä viikolla.

(Reska.fi) 

2 kommenttia

  1. Anita Ojanen:

    Hyvä Noora ja työryhmä!

     
  2. ansku:

    Kiitokset Nooralle ja työparille kun saimme viettää tyttäreni ammattiin valmistujaisjuhlaa Viinihuoneen viihtyisissä tiloissa.Ruoka sai vierailtamme hyvin myönteistä palautetta ja viinejä ylistettiin.Olette huomioineet asiakkaiden viihtyvyyden ja palvelu teiltä oli aivan mahtavaa.Toivotan teille hyvää kesää ja kiitokset vielä!

     

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.